Πιστοποίηση για το Χαμόγελο του Παιδιού από την TÜV Austria Hellas

Date:

Share post:

Tο πιστοποιητικό του ISO 9001:2015 απένειμαν στον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Ιωάννης Καλλιάς, CEO της TÜV Austria Hellas μαζί με τη Μαρία Αγαπητού Αναπληρώτρια Διευθύντρια Λειτουργίας της Δ/νσης Πιστοποίησης της TÜV Austria Hellas, σε μια εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο κλίμα, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των εργαζομένων των δύο οργανισμών, κατά τη διάρκεια μίας μικρής γιορτής που διοργανώθηκε στα γραφεία της εταιρείας. Με στόχο να ενισχυθεί το έργο του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο bazaar στα γραφεία της TÜV Austria Hellas, στο οποίο έσπευσαν οι εργαζόμενοι αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, για να πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της TÜV Austria Hellas με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε το 2013 και από τότε υπάρχει μία σταθερή σχέση αγάπης και προσφοράς μεταξύ της εταιρείας και του οργανισμού. Η εταιρεία έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ με κάθε ευκαιρία στηρίζει το έργο του, όπως με αγορά ειδών και δωρεές.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content