Praktiker Hellas: Ένα «Σπίτι Ανοιχτό» στην Πάτρα

Date:

Share post:

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, εγκαινιάζει το πρόσφατα ανακαινισμένο της κατάστημα στην Πάτρα, το πέμπτο που αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος συμπερίληψης και προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό – The Accessibility Project», με το οποίο η Praktiker κάνει όλες της τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές, πιο φιλικές και προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα.

Το ανακαινισμένο κατάστημα που εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, διαθέτει θέσεις parking ΑμεΑ με άμεση πρόσβαση στην είσοδο του καταστήματος, stand με lanyards τα οποία αφορούν σε εξατομικευμένη υποστήριξη για όσους το έχουν ανάγκη, WC για ΑμεΑ, υπηρεσία διερμηνείας ενώ προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα.

Η νέα συμπεριληπτική προϊοντική σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια του ανακαινισμένου καταστήματος. Μια ολοκληρωμένη προϊοντική σειρά για ΑμεΑ, όπως καθίσματα ντους, χειρολαβές, μπάρες στήριξης, πινακίδες πληροφόρησης αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό μπάνιο για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα, βρίσκονται στο κατάστημα για να απλοποιήσουν την καθημερινότητα και να βελτιώσουν τον χώρο όλων.

Η βιωσιμότητα είναι βασική προϋπόθεση , για κάθε ανακαίνιση. Έτσι, και το κατάστημα της Πάτρας  ενισχύθηκε με φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ  διαθέτει και υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών, όπως και έναν σύγχρονο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αφού η Praktiker είναι ο πρώτος retailer στην Ελλάδα που ξεκίνησε να διαθέτει σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο 100% του δικτύου της.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του ανακαινισμένου καταστήματος, μπορούν να ανακαλύψουν τις ολοκαίνουργιες εκθέσεις ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων, στρωμάτων, ειδών υγιεινής, μια τεράστια γκάμα με προϊόντα θέρμανσης και ψύξης καθώς και τη νέα παρουσίαση σε τηλεοράσεις. Ακόμη, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος βρίσκεται η πιο φρέσκια δεξαμενή οξυγόνου της πόλης: το corner «Urban Kipos» με αμέτρητες προτάσεις και λύσεις για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η συμπεριληπτική εξυπηρέτηση, η ισότιμη πρόσβαση και η πράσινη ανάπτυξη, αποτελούν βασική μέριμνα της Praktiker, γεγονός που επισφραγίζεται μέσα από τα δύο ολοκληρωμένα Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας, το πρόγραμμα συμπερίληψης και προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό»  & το «Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη», μέσω του οποίου η Praktiker Hellas υποστηρίζει την περιβαλλοντική της υπόσχεση. Η Praktiker προχωράει σταθερά με την ανακαίνιση των καταστημάτων της σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, με όραμα να καταστούν στο σύνολο τους πλήρως προσβάσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και να αναδείξουν την αγοραστική διαδικασία σε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους. 

Η Praktiker καλωσορίζει όλους στο νέο της Σπίτι Ανοιχτό με μοναδικές προσφορές και από 11/5  έως 13/5 με κάθε αγορά, κέρδος η αξία του ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα της! 

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content