Πράσινο Κίνημα: Στηρίζει το Χωριό Παραγωγών Χωρίς Μεσάζοντες

Date:

Share post:

Το Χωριό Παραγωγών χωρίς μεσάζοντες επισκέφτηκε το Πράσινο Κίνημα, στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Φλοίσβο.

Οι συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου, μαζί με στελέχη του κόμματος, έδωσαν το παρόν θέλοντας για ακόμα μία φορά να δείξουν εμπράκτως ότι στηρίζουν τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

Μαζί με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Χωριού Παραγωγών, μελισσοκόμο, Νίκο Ρομποτή, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των παραγωγών συνομίλησαν μαζί τους και κατέγραψαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Πράσινο Κίνημα πιστεύει ότι τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα, πρέπει να στηριχτούν με συγκεκριμένες πολιτικές και να αποτελέσουν μία σοβαρή εξαγωγική προοπτική, βελτιώνοντας σημαντικά το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών της χώρας μας.

Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι το Πράσινο Κίνημα, διατρανώνει σταθερά την αντίθεσή του με τα μεταλλαγμένα προϊόντα, τα οποία απειλούν ευθέως τα ελληνικά ποιοτικά και βιολογικά προϊόντα. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τους Έλληνες παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων.

Στη φωτογραφία οι δύο συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου, μαζί με τον πρόεδρο του Χωριού Παραγωγών Χωρίς Μεσάζοντες Νίκο Ρομποτή.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.