Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Common People, Common Ground”

Date:

Share post:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερης χρηματοδοτικής περιόδου υποστήριξης της λειτουργίας του Κέντρου Αλληλεγγύης του SolidarityNow στην Αθήνα από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό των EEA Grants, η οργάνωση πραγματοποιεί την Τρίτη, 29 Ιουνίου στις 16.00, μια διαδικτυακή εκδήλωση και μια πρεμιέρα.

Η χρηματοδοτική υποστήριξη από τα EEA Grants με τίτλο «Αυξημένες ευκαιρίες κοινωνικής ένταξης για ευάλωτα άτομα» ξεκίνησε τον Μάιο του 2019 και ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα. Το Κέντρο Αλληλεγγύης του SolidarityNow στην Αθήνα υποστηρίχθηκε για να συνεχίσει να παρέχει συνεκτικές κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας προς όλους και στο διάστημα των δύο χρόνων έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα υποστηρίζοντας ανθρώπους σε ανάγκη. 

Με βασικό άξονα της περιόδου την ανταπόκριση του Κέντρου στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία της Covid-19, το Κέντρο Αλληλεγγύης της Αθήνας  υποστήριξε πάνω από 6.500 ανθρώπους. Ο συνολικός αριθμός των υπηρεσιών που  προσφέρθηκαν ξεπερνούν τις 24.600. 

Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Common People, Common Ground”

Σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου στις 16.00, το SolidarityNow θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το έργο που πραγματοποιείται στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας μέσα από το ντοκιμαντέρ “Common People, Common Ground”, μια παραγωγή της Πρεσβείας της Νορβηγίας. Ο σκηνοθέτης  Θοδωρής Σκριβάνος θα κάνει μια σύντομη εισαγωγή στον κόσμο της ταινίας του, με όχημα την ρεαλιστική αποτύπωση του υλοποιούμενου έργου και την καταγραφή ανθρώπινων ιστοριών. 

Η προβολή θα μεταδοθεί στο Facebook: https://fb.me/e/2kueB3rnH και στο YouTube: https://www.youtube.com/user/SolidarityNowGreece

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρέσβης της Νορβηγίας, κ. Frode Overland Andersen, ο Επαμεινώνδας Φαρμάκης, Γενικός Διευθυντής της HumanRights360 και Διευθυντής Προγραμμάτων «Άσυλο και Μετανάστευση» και «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας» στην Ελλάδα, EEA Grants, 2014–2021 και ο Στέλιος Ζαββός, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content