Επαγγελματική εκπαίδευση Mars Leadership Experience

Date:

Share post:

Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία και εκπαίδευση στα γραφεία της Mars στην Ελλάδα ή σε πάνω από 50 ακόμα χώρες της Ευρώπης και της Νότιας Αφρικής, προσφέρει σε απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών η Mars Multisales Europe & South Africa, στο πλαίσιο του προγράμματος Mars Leadership Experience, το οποίο υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά.

Η εταιρεία, η οποία διακρίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον θεσμό Best Workplace, προσφέρει ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον και μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος εστιάζει στη διαμόρφωση των αυριανών ηγετών του χώρου.

Στο Mars Leadership Experience μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών (ελληνικών ή άλλων πανεπιστημίων) προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία μιας 3ετούς εκπαίδευσης σε μια σειρά από θέσεις ευθύνης και να γνωρίσουν διαφορετικούς τομείς, λειτουργίες, ομάδες, προϊόντα ή και χώρες. Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα αναλάβουν ρόλους ευθύνης σε θέσεις όπως Brand Manager, Account Manager, Supply Chain Project Manager και θα λάβουν την απαιτούμενη στήριξη και καθοδήγηση προκειμένου να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους και να εξελίξουν την επαγγελματική τους κουλτούρα και φιλοσοφία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 2 Έλληνες απόφοιτοι που εργάζονται στα γραφεία της Mars στις Βρυξέλλες και την Πράγα, καθώς και 2 απόφοιτοι από άλλες χώρες που εργάζονται στα γραφεία της Mars στην Ελλάδα.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου κύκλου, η Ελίνα Παπαθανασίου, People & Organization Director Mars East Med δήλωσε: ‘Η Mars είναι μια εταιρεία με περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους σε 80 χώρες οι οποίοι αποτελούν το πιο πολύτιμο στοιχείο της επιτυχημένης πορείας μας και δημιουργούν κάθε μέρα προστιθέμενη αξία για την εταιρεία και τον πλανήτη μας. Μέσα από το πρόγραμμα Mars Leadership Experience απευθυνόμαστε σε νέους απόφοιτους που με το πάθος και τον δυναμισμό τους θα μπορέσουν να αποτελέσουν μέρος της οικογένειας της Mars και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο μερικών από τα πιο αγαπημένα brands παγκοσμίως, όπως Mars, Snickers, M&Ms, Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.