ΠΣΑΣ: Γεύμα αγάπης στο Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού

Date:

Share post:

O ΠΣΑΣ στηρίζει το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού και προσφέρει ένα γεύμα αγάπης την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 για όλα τα παιδιά του οργανισμού και είδη πρώτης ανάγκης! Το γεύμα απευθύνεται σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στόχος της προσπάθειας είναι, μέσα από την ενημέρωση να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να ενισχυθεί έτσι η αντίληψη και η διάθεση για περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Ο ΠΣΑΣ καλεί όλους τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσφέρουν είδη ανάγκης για τον σημαντικό αυτόν οργανισμό.

Υπάρχει ανάγκη για τα παρακάτω είδη:

  • Τρόφιμα (λάδι, αλεύρι, όσπρια, κονσέρβες, ξηροί καρποί, τσουρέκια, γλυκά)
  • Γάλα για βρέφη Γάλα για παιδιά άνω των 2 ετών Φρουτόκρεμες για παιδιά Μπισκοτόκρεμες για παιδιά Ρούχα και παπούτσια για παιδιά 1 έως 14 ετών
  • Πάμπερς Μπιμπερό
  • Απορρυπαντικά
  • Είδη υγιεινής
  • Σχολικά είδη
  • Γραφική ύλη

Τα είδη αυτά θα πρέπει να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με την σημείωση από ΠΣΑΣ, καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα.

Αλκαμένους 11Β, Σταθμός Λαρίσης & Πλατεία Τράιμπερ 8  τηλ. 210 88 46 590

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content