Public: 200.000 παιχνίδια & βιβλία σε ΜΚΟ

Date:

Share post:

Tα Χριστούγεννα πέρασαν αλλά η η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου έχει διάρκεια όταν τα δώρα είναι βιβλία. Τα Public πρόσφεραν 200.000 παιχνίδια, βιβλία και είδη γραφικής ύλης σε σημαντικούς κοινωφελείς φορείς της χώρας, όπως το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων, αλλά και σε σχολεία και δημοτικές βιβλιοθήκες εντός Αττικής.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Public έδωσαν συμβολική χροιά σε χιλιάδες προϊόντα πολιτισμού και παιχνίδια, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά στην καθημερινότητα χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων, που αυτές τις μέρες ειδικότερα χρειάζονται να νιώσουν τη φροντίδα ακόμη περισσότερο.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand & Customer του Public Group: «Για εμάς στα Public, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο φωτεινή γιορτή, όχι μόνο γιατί δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες αγορών για τους πελάτες μας, αλλά κυρίως γιατί μας δίνεται ακόμη μια αφορμή να προχωρήσουμε σε μικρές ή μεγάλες πράξεις προσφοράς. Γι’ αυτόν τον σκοπό, προχωρήσαμε στη μεγαλύτερη δωρεά που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, με στόχο να μοιράσουμε χαμόγελα σε χιλιάδες συνανθρώπους  μας. Τα Χριστούγεννα μας θυμίζουν πως το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιραζόμαστε στιγμές και συναισθήματα με όσους περισσότερους μπορούμε, και στα Public θέλουμε πάντοτε να μοιραζόμαστε με τον τρόπο που μας εκφράζει περισσότερο, κάνοντας τη διαφορά».

Στο ίδιο πνεύμα, 35 άνθρωποι των Public συγκεντρώθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου στην κοινωνική κουζίνα “ο Άλλος Άνθρωπος” για να μαγειρέψουν εθελοντικά. 400 ζεστά γεύματα, τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα “ζεστασιάς”. 

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.