Ρεκόρ συμμετοχών εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για καλό σκοπό

Date:

Share post:

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών εθελοντών εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ. 724 δρομείς-εργαζόμενοι έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και με φανέλα COSMOTE έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς, για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν, η εταιρεία θα δώσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών.

Οι δρομείς του Ομίλου ΟΤΕ αποτέλεσαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Αθήνας και κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 18.000€ που θα διατεθούν για την ενίσχυση των μη κερδοσκοπικών οργανισμών: Αρωγή, που συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μεμονωμένων ατόμων και οικογενειών σε ανάγκη, Τράπεζα Τροφίμων που έχει ως βασικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία – Ίαση Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» που περιθάλπει και στηρίζει ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες με καρκίνο του μαστού (διαγνωστικά, χειρουργικά, θεραπευτικά και ψυχολογικά).

omilos-ote-afthentikos-marathonios-2016-1

Τους συγκεκριμένους φορείς είχαν επιλέξει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μετά από ψηφοφορία στο ενδοεταιρικό δίκτυο. Φέτος η ομάδα των Μαραθωνοδρόμων του Ομίλου ΟΤΕ ενισχύθηκε από την επίλεκτη «Running Team» εργαζομένων, για τα μέλη της οποίας η εταιρεία διοργάνωσε συστηματικές προπονήσεις με στόχο να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις, αλλά και να υιοθετήσουν έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής, μέρος του οποίου θα είναι η άσκηση.

omilos-ote-afthentikos-marathonios-2016-2

Η εθελοντική δράση των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ είναι συνεχής και συνεπής. Μόνο το 2015, καταγράφηκαν πάνω από 10.500 εθελοντικές συμμετοχές εργαζομένων σε προγράμματα και δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς του Ομίλου. Με τη μεγάλη συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο για άλλη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι μετέδωσαν το μήνυμα «Τρέχουμε για το καλό» προβάλλοντας την αξία της υγείας, της ευεξίας, αλλά και της προσφοράς.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.