Σ.Κ.Ε.Π.: Εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών

Date:

Share post:

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Βορρέ, το σωματείο Σ.Κ.Ε.Π. έσβησε 10 κεράκια μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, εκπαιδευτικούς, μαθητές γενικής και ειδικής εκπαίδευσης και τους εθελοντές του σωματείου, με τους ανθρώπους δηλαδή με τους οποίους διέσχισαν αυτά τα 10 χρόνια.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, 210 μαθητές και νέοι γενικής και ειδικής εκπαίδευσης αλληλεπίδρασαν στα Διαδραστικά Εργαστήρια “Αποτυπώματα” (εκπαιδευτικά – εικαστικά – αθλητικά). Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν: 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ», ΕΕΕΕΚ Κορωπίου, ΤΕΕ Ιλίου, Ειδικό Γυμνάσιο Περιστερίου, ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου και η διεθνούς φήμης ελληνίδα ερμηνεύτρια, Νάνα Μούσχουρη. Μαζί με την ομάδα και τους συνεργάτες του Σ.Κ.Ε.Π., στην εκδήλωση συμμετείχαν: από την Γαλλική Πρεσβεία ο Olivier Dovergne, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η Αρίστη Σταθακοπούλου και ο Σπύρος Αλεξόπουλος, από τον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ η Γεωργία Κοκολαντωνάκη, από την διαφημιστική εταιρεία Magnet Adverstising η Έφη Καρακίτσου, από το Μουσείο Βορρέ ο Νεκτάριος Βορρές, από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα ο Γιάννης Μπίστας κ.ά.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.