Samsung: Οικολογικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας

Date:

Share post:

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε πως οι οικολογικές συσκευές της προσφέρουν την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, προσθέτοντας επιπλέον εξοικονόμηση 10% στο υψηλότερο βιομηχανικό πρότυπο σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό σύστημα ενεργειακής σήμανσης. 

“Καθώς έχουμε θέσει το όραμά μας να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία ενεργειακά αποδοτικών συσκευών, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις συσκευές και τις τεχνολογίες της Samsung που το καθιστούν εφικτό”, δήλωσε ο Hyesoon Yang, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της εμπειρίας πελατών των ψηφιακών συσκευών της Samsung Electronics. “Χάρη στο SmartThings Energy που μεγιστοποιεί τα χαρακτηριστικά των συσκευών της Samsung, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογίες των συσκευών και ταυτόχρονα να είναι οικολογικά συνειδητοποιημένοι στο σπίτι”, πρόσθεσε.   

Όταν πρόκειται για τη βιωσιμότητα στο σπίτι, η κουζίνα είναι ένας βασικός χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες συσκευές που λειτουργούν διαρκώς. Η αποθήκευση φρέσκων τροφίμων, για παράδειγμα, απαιτεί τα ψυγεία να διατηρούν συνεχή λειτουργία και, κατά συνέπεια, συνεχή κατανάλωση ενέργειας.  

Τα ψυγεία της Samsung σχεδιάστηκαν για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και το αποτύπωμα άνθρακα, βελτιστοποιώντας παράλληλα την αποθήκευση των τροφίμων. Έχουν βαθμολογηθεί ως Νο. 1 στην ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία τους και παρέχουν επιπλέον εξοικονόμηση 10% πάνω από το τρέχον υψηλότερο πρότυπο ενεργειακής αξιολόγησης. Επίσης, το SmartThings Energy με τη λειτουργία AI Energy Mode βοηθά στην έξυπνη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των ψυγείων έως και 30%.  

Η τεχνολογία SpaceMax™ επιτρέπει ένα ευρύχωρο εσωτερικό χώρο στα ψυγεία χωρίς να προσθέτει όγκο εξωτερικά, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες μόνωσης υψηλής ουρεθάνης. Ως αποτέλεσμα, περισσότερα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν σε βέλτιστες θερμοκρασίες, χωρίς να απαιτείται περισσότερη ενέργεια.   

Επιπλέον, καινοτόμες τεχνολογίες, όπως οι Twin Cooling Plus™, CoolSelect+ Plus και Metal Cooling, συμβάλλουν στη γρήγορη ψύξη και τη διατήρηση της θερμοκρασίας ανάλογα με τους τύπους τροφίμων.

Ενδεικτικά προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας είναι και τα πλυντήρια Bespoke AI™ της Samsung που διαθέτουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πλύσης ενώ παράλληλα προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας κατά 10% επιπλέον του υψηλότερου προτύπου ενεργειακής αξιολόγησης. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία AI Energy, τα πλυντήρια μπορούν να μειώσουν τη χρήση ενέργειας έως και 70%, τοποθετώντας τα ως νούμερο 1 στην εξοικονόμηση ενέργειας στην κατηγορία τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Loulis Food Ingredients: Δωρεά 90.000 φιαλών νερού στους πλημμυροπαθείς

Η εταιρεία με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα και πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς βρίσκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών του νομού Μαγνησίας.

Παπουτσάνης: Προϊόντα σε ευάλωτους σε συνεργασία με τη ΜΚΟ GIVMED

H εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να συνεισφέρουν στην προσπάθειά της να προσφέρει προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας στους συνανθρώπους μας.

Cordia – Gewiss: Στρατηγική Συνεργασία για σταθμούς φόρτισης AC και DC

Η συνεργασία αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και βιωσιμότητα στους χρήστες τους.

Πράσινο διήμερο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Αφετηρία της φετινής θεματικής στάθηκε η πολυσυζητημένη υπαίθρια εγκατάσταση Return to Sender της αφρικανικής καλλιτεχνικής κολεκτίβας NEST.
Skip to content