Connect with us

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Samsung: Δέσμευση στο Ολυμπιακό Κίνημα

Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, φέρνει την προηγμένη κινητή τεχνολογία και το Ολυμπιακό Ιδεώδες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020».

Επιπλέον της έκθεσης «Olympic Showcase», η Samsung συνεργάζεται με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Dina Asher-Smith για να εμπνεύσει τη νέα γενιά των Ολυμπιακών αθλητών να αψηφήσει κάθε εμπόδιο στην επίτευξη ουσιαστικής προόδου και να ανεβάσει τον πήχη.  

«Η Samsung υποστηρίζει το Ολυμπιακό Κίνημα για περισσότερα από 30 χρόνια. Συνεχίζουμε με περηφάνια αυτή την κληρονομιά μας και ενθαρρύνουμε τους νέους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Λωζάνη 2020» να πετύχουν ό,τι μοιάζει αδύνατο. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμά της Samsung, Do What You Can’t», δήλωσε η Stephanie Choi, Senior Vice President και Head of Global Marketing Team του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Από τη Λωζάνη στο Τόκιο, αυτό το Ολυμπιακό έτος προσφέρει πολλές συναρπαστικές εμπειρίες στη Samsung να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και να αλλάξει τον τρόπο συμμετοχής στους Αγώνες, μέσω λύσεων και προϊόντων κινητής με συνδεσιμότητα 5G». 

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την επαναστατική τεχνολογία της Samsung στην έκθεση Samsung Olympic Games Showcase που θα βρίσκεται στο Yodli Park. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά:

 • 5G Galaxy Smartphones: Η έκθεση Olympic Games Showcase της Samsung προσκαλεί τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εκδόσεις των 5G smartphones της Samsung, μεταξύ των οποίων τα Galaxy S10, Galaxy Note10, Galaxy Fold and Galaxy A90. 
 • Δημιουργικές Εμπειρίες: Οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις δημιουργικές δυνατότητες της τεχνολογίας κινητών συσκευών της Samsung, όπως οι κάμερες των Galaxy smartphones, το S Pen και VR εξοπλισμός. 
 • Κονκάρδες Ολυμπιακών Αγώνων: Οι επισκέπτες θα λάβουν τις ειδικές κονκάρδες Ολυμπιακών Αγώνων της Samsung, που ενσαρκώνουν το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων. 

Για να ενδυναμώσει περαιτέρω τη σύνδεση και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά των αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, η Samsung θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό θεματικό πάνελ, μέρος της σειράς εκδηλώσεων «Chat with Champions», το οποίο διοργανώνεται από κοινού με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων καλούνται να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αναπτύξουν το προσωπικό τους brand, και να ακούσουν εμπνευσμένες ιστορίες που θα αποτελούν συνεχές κίνητρο καθώς οι καριέρες τους θα εξελίσσονται, εντός και εκτός αγώνων. Το πάνελ θα αποτελείται από τους:

 • Stephanie Choi, Senior Vice President και Head of Global Marketing Team, Mobile Communications Business στη Samsung, που θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το brand της Samsung και την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος της βιομηχανίας. 
 • Dina Asher-Smith, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μικρών Αποστάσεων, Μέλος της Βρετανικής Ολυμπιακής Ομάδας, και αθλήτρια της Ομάδας Galaxy, που θα περιγράψει την προσωπική της ιστορία, για το πώς ξεπέρασε τα εμπόδια για να γίνει η πιο γρήγορη Αγγλίδα στην ιστορία. 
 • Janosch Nietlispach, Έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Kickboxing και social media influencer, ο οποίος θα αναπτύξει το ρόλο του αθλητή-influencer και τη διάδραση με το κοινό στα social media.   
 • Zac Farrer, Διεθνής Συνεργασία EMEA, Facebook, ο οποίος θα μοιραστεί συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο οι αθλητές μπορούν να αναπτύξουν το προσωπικό τους brand και να επεκτείνουν την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πάνελ «Chat with Champions» στο Yodli Café στις 12 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, για να γνωρίσουν άλλους αθλητές και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον, ανταλλάσσοντας θερμά μηνύματα υποστήριξης.

«Η Samsung αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενίσχυσης της εμπειρίας των φίλων των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας της και της δημιουργίας αναμνήσεων ζωής, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους επισκέπτες», δήλωσε ο Timo Lumme, Managing Director του IOC Television και Marketing Services. «Ενόσω γιορτάζουμε το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων με τις μελλοντικές γενιές αθλητών στη διοργάνωση «Λωζάνη 2020», είναι απολύτως φυσικό για τη Samsung να συμβάλλει στη δημιουργία αυτής της σύνδεσης».

Ως ιστορικός Ολυμπιακός εταίρος, η Samsung θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους αθλητές να ξεπερνούν τα εμπόδια, πέρα από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020» στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος με Φυσικό Αέριο

Σε μια καινοτόμα συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές προχωρά το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέροντας επιπλέον προνόμια στους πελάτες και των δύο εταιρειών. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας ενεργειακός πάροχος ενώνει τις δυνάμεις του με μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία πιστότητας και επιβράβευσης πελατών. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμπράττει με την ΑΒ Βασιλόπουλος και προσφέρει διπλό όφελος με κάθε νέα σύνδεση ηλεκτρισμού ή φυσικού αερίου για όλους τους κατόχους της κάρτας πιστότητας ΑΒ Plus. Έτσι, κάθε κάτοχος της κάρτας AB Plus, με κάθε νέο συμβόλαιο σε ρεύμα ή φυσικό αέριο, κερδίζει 2.000 πόντους, που αντιστοιχούν σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας 60 ευρώ ή ακόμη και 4.000 πόντους δηλαδή 120 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης AB Plus με συμβόλαια double play. Οι επιταγές έκπτωσης AB Plus  μπορούν να εξαργυρωθούν για άμεσες αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον προνόμια απολαμβάνουν οι νέοι πελάτες του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, καθώς οι δικαιούχοι της προσφοράς θα μπορούν να έχουν όλη την ημέρα ηλεκτρικό ρεύμα σε τιμή χαμηλότερη και από τη νυχτερινή ή φυσικό αέριο με χαμηλότερη τιμή κατά 20%, απολαμβάνοντας παράλληλα την ξεγνοιασιά και τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει σταθερά το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μητρόπουλος δήλωσε: «Όλοι εμείς, η ομάδα του Φυσικού Αερίου, προσπαθούμε διαρκώς να δημιουργούμε και να προσφέρουμε αξία στους Καταναλωτές κάνοντας κάθε επαφή μεταξύ μας μια ευχάριστη εμπειρία. Η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το ευρύ δίκτυο καταστημάτων της, με περισσότερα από 500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα πιστότητας μέσω της κάρτας ΑΒ Plus, που αριθμεί πάνω από 2.500.000 ενεργά μέλη, αποτελεί μια πραγματική καινοτομία και εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τα προνόμια που παρέχουμε στους καταναλωτές. Έτσι, εκτός από ανταγωνιστικά προϊόντα για κάθε ενεργειακή ανάγκη, προσφέρουμε επιπλέον οφέλη και υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε αυτά που μας ζητάνε οι ίδιοι οι πελάτες. Αξιοποιώντας το πλέον επιτυχημένο σχήμα πιστότητας ΑΒ Plus, πρωτοπορούμε μαζί, δημιουργούμε μια στρατηγική συνεργασία και ενισχύουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας».

Περισσότερα

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Στα Τρίκαλα το Active citizens fund Roadshow II

Μία ακόμη πόλη προστέθηκε στους προορισμούς του Active citizens fund Roadshow II λόγω της υψηλής ζήτησης από φορείς της κοινωνίας των πολιτών για συμμετοχή στα εργαστήρια συγγραφής προτάσεων χρηματοδότησης για το πρόγραμμα Active citizens fund.

Το Active citizens fund Roadshow II, με αφορμή τις δύο νέες προσκλήσεις του προγράμματος «Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά» και «Προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ξεκίνησε από την Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου και ταξίδεψε σε 4 πόλεις της Ελλάδας: Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη.

Έκτος και τελευταίος σταθμός τα Τρίκαλα, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη, (Καρδίτσης 1, 42100).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών (ΜΚΟ, ΑΜΚΕ, Κοιν.Σ.Επ, σύλλογοι, σωματεία, Ιδρύματα κ.α.) να μάθουν για το πρόγραμμα Active citizens fund, τις νέες προσκλήσεις ενδιαφέροντος και τον τρόπο συγγραφής προτάσεων χρηματοδότησης για έργα που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά. 

Περισσότερα

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Παιδικά Χωριά SOS: Συνεργασία με Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τα Παιδικά Χωριά SOS και το Πανεπιστήμιο Κρήτης υπέγραψαν διετές μνημόνιο συνεργασίας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο. Στόχοι του μνημονίου είναι η αμοιβαία συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για τη σύνταξη και προώθηση ερευνητικών και επιμορφωτικών προτάσεων, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας. 

Με αυτό το μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για τα παρακάτω:

 • Τον από κοινού σχεδιασμό προγραμμάτων παρέμβασης σε ευάλωτες οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε κίνδυνο, με επίκεντρο τους βιολογικούς γονείς και τα παιδιά. 
 • Την αξιοποίηση της εμπειρίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε θέματα θεωρητικού υποβάθρου και ερευνητικής μεθοδολογίας, προκειμένου να σχεδιασθούν από κοινού και να υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.
 • Τον από κοινού σχεδιασμό προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των εκπαιδευτικών, των μαθητών και μαθητριών καθώς και των γονέων σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Τον από κοινού σχεδιασμό παρεμβάσεων σε περιπτώσεις αποκλίνουσας συμπεριφοράς των βιολογικών γονιών των παιδιών που υποστηρίζονται στα προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS στην Κρήτη. 

Στην τελετή υπογραφής του μνημονίου έδωσαν το παρών απευθύνοντας χαιρετισμούς ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Παναγιώτης Τσακαλίδης, οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικού Προσχολικής Εκπαίδευσης, καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αγωγής.

Ο Γενικός Γραμματέας των Παιδικών Χωριών SOS, Κωνσταντίνος Σουρίκας, ευχαριστώντας το Πανεπιστήμιο για τη δυνατότητα που δίνει στα Παιδικά Χωριά SOS να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους με τα Τμήματα Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικού Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η εκπαίδευση και η ψυχολογική υποστήριξη σε ανήλικους και ενήλικες, οι παρεμβάσεις στην αποϊδρυματοποίηση και η εφαρμογή της αναδοχής και υιοθεσίας και γενικότερα οι επερχόμενες δομικές αλλαγές στην παιδική προστασία και στην ψυχοσυναισθηματική και κοινωνικογνωστική ανάπτυξη των παιδιών, είναι πεδία και τομείς που θα επιφέρουν σημαντικές θετικές αλλαγές στις ζωές μας και στο αύριο την κοινωνίας και της χώρας μας και αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε μέσα από εσάς και μαζί με εσάς».

Περισσότερα
Test

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ