SARMED: Με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη στην εποχή του Covid-19

Date:

Share post:

Mέσα από την εφαρμογή πρακτικών για τη διασφάλιση της υγείας η Sarmed ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της ενώ παράλληλα, ενεργοποίησε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης με σκοπό την υποστήριξη των εργαζομένων και των μελών των οικογενειών τους από ειδικούς ψυχικής υγείας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.

Για την παροχή αυτή, η Sarmed συνεργάζεται με την Hellas EAP, την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τα διεθνή προγράμματα Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στην Ελλάδα. 

Με τη σειρά τους οι εργαζόμενοι της εταιρείας δίνουν ένα ηχηρό παρόν στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια για διασφάλιση επάρκειας αίματος για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αυτή την περίοδο που οι δράσεις αιμοδοσίας έχουν περιοριστεί σημαντικά. Η δράση αυτή έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή και με έμφαση στη διασφάλιση της υγείας των εθελοντών αιμοδοτών – εργαζομένων της Sarmed.

Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στον ΙΦΕΤ για την προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού για την  καταπολέμηση της διάδοσης του Covid-19.

Η στήριξη της κοινής προσπάθειας από όλους μας, με κάθε δυνατό τρόπο, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Covid-19 είναι αναγκαία, και με βεβαιότητα θα μας οδηγήσει σε πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και θα ενισχύσει το πνεύμα αλληλεγγύης για όλους μας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content