Schneider Electric: Aνακοίνωσε το Global Partner Recognition Program

Date:

Share post:

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη των Schneider Electric Sustainability Impact Awards.

Πρόκειται για την πρώτη πρωτοβουλία του προγράμματος ‘Partnering for Sustainability’, με στόχο την αναγνώριση του κρίσιμου ρόλου που έχουν οι συνεργάτες της Schneider, στην επίτευξη ενός πιο ανθεκτικού και βιώσιμου ηλεκτρικού κόσμου. 

Το Partnering for Sustainability program αποτελεί συνέχεια του οράματος της Schneider να αξιοποιήσει το εκτεταμένο οικοσύστημά της για να εφοδιάσει τους εταίρους της ώστε να βαδίσουν επιτυχώς προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, απλοποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ανοικτό και συνεργατικό οικοσύστημα υποστήριξης και ψηφιακής γνώσης αλλά και τεχνογνωσία και είναι δομημένο σε τέσσερα βήματα. Τα Schneider Electric Sustainability Impact Awards, θα αναγνωρίσουν συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του ΙΤ, στην κατασκευή πινάκων, στους system integrators, στους εργολάβους, στους διανομείς βιομηχανικού αυτοματισμού και OEM, σε δύο κατηγορίες:

  1. ΒιωσιμότηταΑντίκτυπο για την εταιρεία: Αναγνώριση των συνεργατών που έχουν ηγετική θέση στην πορεία προς τη βιωσιμότητα και πιο συγκεκριμένα στην απαλλαγή χρήσης ενεργειακών συστημάτων που παράγουν CO₂ μέσω των δραστηριοτήτων τους.
  2. Βιωσιμότητα και αποδοτικότητα – Αντίκτυπο για τους πελάτες: Αναγνώριση συνεργατών που εδραιώνουν βιώσιμη ηγεσία, επιτρέποντας στους πελάτες τους να επιτυγχάνουν τους στόχους απο-ανθρακοποίησης που έχουν θέσει.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν προσεκτικά σχετικά με την αξιοποίηση των λύσεων της Schneider Electric για να ‘εξηλεκτρίσουν’ τις δραστηριότητές τους, να μειώσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση, να αυξήσουν τη λειτουργική απόδοση και να υιοθετήσουν πρακτικές κυκλικής οικονομίας.

Οι υποψηφιότητες είναι ανοιχτές

Οι υποψηφιότητες είναι πλέον ανοιχτές σε κάθε οργανισμό παγκοσμίως που χρησιμοποιεί λύσεις Schneider Electric. Ακολουθεί η λίστα των συνεργατών που πρέπει να είναι μέρος των παρακάτω τύπων επιχειρήσεων για να δικαιούνται την ένταξη και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

1) Κατασκευαστές κτιρίων

2) IT Partners

3) Συνεργάτες οικοδόμοι

4) Εταιρείες Μελετών / Μελετητικά Γραφεία

5) Εργολάβοι

6) System Integrators

7) EcoXpert

8) OEMs

9) Industrial Automation System Integrators

10) Machine Integrators

11) Διανομείς Βιομηχανικού Αυτοματισμού

Πώς να λάβετε μέρος:

Η εταιρεία υποδέχεται υποψηφιότητες από την 1η Ιουλίου (Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ) και η προθεσμία εκπνέει την 25η Νοεμβρίου 2022. Όλες οι υποψηφιότητες και οι υποβολές θα γίνουν shortlisted για το Regional Award και ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2023. «Έχουμε όλοι την ίδια αποστολή – να επιταχύνουμε την πορεία προς μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Στη Schneider θέλουμε να αναγνωρίσουμε αυτούς που κάνουν θετικές αλλαγές στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Οι συνεργάτες που διαπρέπουν σε αυτό θα αποτελέσουν το παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλοι». δήλωσε ο Rohan Kelkar, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Power Products στη Schneider Electric. «Γνωρίζουμε ότι οι αριθμοί έχουν ‘δύναμη’ και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικά μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσω βιώσιμων και αποτελεσματικών πρακτικών», πρόσθεσε.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.