Connect with us

Βιομηχανία

Σειρά βραβεύσεων για τη Συστήματα SUNLIGHT

Η Συστήματα SUNLIGHT, 100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις κατά το έτος 2017, με τη συμμετοχή της σε διοργανώσεις και θεσμούς του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η δυναμική επιχειρηματική δράση εταιρείας, χαρακτηρίζουν το φάσμα των δραστηριοτήτων της, καθιστώντας τη μια ισχυρή ελληνική επιχείρηση με σημαντική παγκόσμια παρουσία. Οι τιμητικές διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία κατά τους τελευταίους μήνες του έτους (Οκτώβριος – Δεκέμβριος) επιβεβαιώνουν, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την ανοδική πορεία που ακολουθεί αλλά και τη δέσμευσή της στην επιχειρηματική αριστεία.

Η βράβευση της Συστήματα SUNLIGHT στην κατηγορία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα HR Awards 2017, επιβεβαιώνει την κατεύθυνση της εταιρείας σε μια επιχειρηματική ανάπτυξη με κοινωνική υπευθυνότητα. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμμετοχής, η εταιρεία κατάφερε να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύουν ότι στην κορυφή του συστήματος αξιών της βρίσκονται οι εργαζόμενοι της.

Στη συνέχεια, η τριπλή βράβευση της Συστήματα SUNLIGΗΤ στα Greek Export Awards της φετινής χρονιάς, επιβεβαιώνει τον εξαγωγικό προσανατολισμό της και την επιτυχημένη της πορεία, με το 84% της βιομηχανικής παραγωγής της να εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η τριπλή αυτή διάκριση περιλαμβάνει την ανάδειξη της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χρονιάς (Top Export Company). Παράλληλα, η διάκριση Top Innovation in Exports, αναδεικνύει τον καινοτόμο χαρακτήρα της εταιρείας, ενώ η διάκριση Top Industrial Export Company, βραβεύει τη βιομηχανική μονάδα της Συστήματα SUNLIGHT, ως μία από τις κορυφαίες με σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές.

Η αριστεία στην εξαγωγική δραστηριότητα, συμπληρώνεται από τη διάκριση της Συστήματα SUNLIGHT στα βραβεία Made in Greece, όπου αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί με εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία. Η εταιρεία απέσπασε τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος και Βιομηχανικής Αριστείας.

Επιπρόσθετα, η Συστήματα SUNLIGHT, ξεχώρισε ανάμεσα σε πλήθος Εταιρειών και Ομίλων, στην έβδομη διοργάνωση των βραβείων True Leaders της ICAP Group. Η εταιρεία διακρίθηκε ως ένας από τους 68 True Leaders, καθώς συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2016 ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κορυφαία θέση του Κλάδου της, με βάση τον Κύκλο Εργασιών της. Επιπλέον, η Συστήματα SUNLIGHT παρουσιάζει και υψηλό ICAP credit score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Τέλος, η SUNLIGHT Recycling, ο βραχίονας Ανακύκλωσης Συσσωρευτών Μολύβδου της Συστήματα SUNLIGHT, έλαβε τις υψηλότερες διακρίσεις για την απόλυτη εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας καθώς και για τη σύγχρονη και αποδοτική ανακύκλωση μπαταριών στα φετινά Waste and Recycling Awards.

Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη στρατηγική που έχει ακολουθήσει ο Όμιλος Olympia τα τελευταία χρόνια με προσήλωση στους στόχους και το όραμά του. Αποτελώντας ενεργό μέλος του Ομίλου, η Συστήματα SUNLIGHT, συμμερίζεται τους στόχους αυτούς και εργάζεται για τη συνεχή της ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην διεθνή αγορά.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βιομηχανία

Air Liquide Hellas: Εγγυήσεις Προέλευσης Greenpass

Εγγυήσεις Προέλευσης με την επωνυμία «Greenpass» από την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. έλαβε η Air Liquide Hellas βεβαιώνοντας ότι για την παραγωγή των βιομηχανικών και ιατρικών αερίων προϊόντων της έχει δεσμευτεί ισόποση ενέργεια, η οποία παράγεται από τη ΔΕΗ από ανανεώσιμες πηγές.

Μέσω της συμμετοχής της στην εφοδιαστική αλυσίδα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα, η Air Liquide Hellas αποδεικνύει την στήριξή της στην παραγωγή καθαρής ενέργειας και την δέσμευσή της να παράγει τα βιομηχανικά και ιατρικά αέρια προϊόντα της στην τοπική αγορά, με ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

Η συνεισφορά στην μετάβαση στην καθαρή ενέργεια και στην βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στον πυρήνα των προτεραιοτήτων του Ομίλου Air Liquide. Aυτό κατ’αρχήν αντικατοπτρίζεται στην προσπάθεια του ομίλου να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικές λύσεις ενέργειας για να βοηθήσει τους πελάτες του να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ειδικά εξελίσσοντας συνεχώς τις λύσεις στον τομέα των καθαρών μεταφορών.

Ο Patrick Franchinard, Γενικός Διευθυντής της Air Liquide Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι γιατί οι λύσεις που παρέχουμε για βιώσιμη ανάπτυξη δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας στην Ελληνική αγορά. Με τις εγγυήσεις προέλευσης “Greenpass” η Air Liquide Hellas ενισχύει τη δέσμευσή της συστηματικά να συμβάλλει σε ένα οικοσύστημα καθαρότερης ενέργειας στην Ελλάδα».

«Η ΔΕΗ εκτιμώντας την πολύχρονη εξαιρετική συνεργασία που έχει με την Air Liquide Hellas, την ποιότητα του παραγομένου προϊόντος της εταιρίας και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για μια ουσιαστική περιβαλλοντική διαχείριση, παρέχει Εγγυήσεις Προέλευσης, με την επωνυμία Greenpass, από τους Πιστοποιημένους Υδροηλεκτρικούς της Σταθμούς», επισημάνθηκε από πλευράς ΔΕΗ. Οι Εγγυήσεις Προέλευσης ανακαλούνται στο όνομα της Air Liquide μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ), ο οποίος και πιστοποιεί ότι ισόποση ενέργεια έχει παραχθεί από ΑΠΕ».

Περισσότερα

Βιομηχανία

Johnson & Johnson: «ΠροΣfΕΕρει» στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

Μέσω της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ο όμιλος εταιριών Johnson & Johnson και οι εργαζόμενοί του ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη για έμπρακτη συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας στην τοπική κοινότητα της Μάνδρας Αττικής.

Συγκέντρωσαν για τις οικογένειες που επλήγησαν στη Μάνδρα, σημαντικές ποσότητες τροφίμων, ειδών καθαρισμού και οικιακής χρήσης, καθώς και άλλων προϊόντων. Επιπρόσθετα της εθελοντικής δράσης, προσφέρθηκαν καταναλωτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής του ομίλου Johnson & Johnson, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας για την κάλυψη των αναγκών 500 οικογενειών. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή εδρεύει από το 1975 το εργοστάσιο του ομίλου Johnson & Johnson, με περισσότερους από 190 εργαζομένους, γεγονός που συνέβαλε ουσιαστικά στις δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας του ομίλου.

Τη σημασία της ενέργειας σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Πασχάλης Αποστολίδης: «Η κοινωνική πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε» έχει καταφέρει να ενώσει την πατρίδα μας μέσα σε μία αγκαλιά αλληλεγγύης και να συμπεριλάβει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι εταιρίες μέλη μας είναι δύναμη έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού κράτους, παρέχοντας τη στήριξη που χρειάζονται οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο εταιριών Johnson & Johnson και την Janssen Ελλάδος για τη σημαντική δωρεά της».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης, σημείωσε: «Στη Janssen, την εταιρία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του «Πιστεύω» μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία. Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Άλλωστε, οι αυξανόμενες κοινωνικές απαιτήσεις και προκλήσεις, υπαγορεύουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων μας και την ανάληψη καινοτόμων, στοχευμένων δράσεων, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το σύγχρονο, αλληλέγγυο, κοινωνικό προφίλ της εταιρίας μας».

Περισσότερα

Βιομηχανία

Η ΔΕΛΤΑ κοντά στα παιδιά της Κιβωτού

Αυτά τα Χριστούγεννα, η ΔΕΛΤΑ, η οποία στηρίζει με συνέχεια και συνέπεια τους συνανθρώπους μας συμβάλλοντας στην κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών τους σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Περισσότερα από 100 παιδιά, ηλικίας 3 έως 15 ετών, παρακολούθησαν το ειδικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» και το ειδικά διασκευασμένο «Φιδάκι», που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Μέσα από τα δύο αυτά εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, την αξία του πρωινού, καθώς και γενικότερα θέματα για τη διατροφική αξία των τροφίμων. Παράλληλα, τους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές, ενώ ομάδα εθελοντών εργαζομένων προσέφερε δωράκια και προϊόντα στα παιδιά.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου, και μέσα από την σελίδα της ΔΕΛΤΑ στο Facebook, καλούσε όλους να γράψουν μια ευχή για τη νέα χρονιά. Για κάθε ευχή η εταιρεία προσέφερε ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η ΔΕΛΤΑ, αποδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία με πράξεις, μέσα στην τελευταία διετία, έχει προσφέρει περισσότερες από 2.000.000 μερίδες προϊόντων της, σε παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ενδεικτικά, έχει προσφέρει προϊόντα της μέσω πρωτοβουλιών και φορέων, όπως το πρόγραμμα Δεκατιανό στο Σχολείο, το Μαζί για το Παιδί, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Τράπεζα Τροφίμων, καθώς και Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ