Shell: Καμπάνια για την οδηγική ασφάλεια

Date:

Share post:

Με την καμπάνια «Όταν παραβιάζεις τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, το κακό δεν θα χτυπήσει μόνο εσένα» η Shell αναδεικνύει την οδηγική ασφάλεια ως προτεραιότητα των πρατηρίων της.

Η Shell, έχοντας ήδη παρουσιάσει τις δύο από τις πιο συνήθεις αιτίες αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων, αφενός τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και αφετέρου την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αναδεικνύει ακόμα μία πολύ σημαντική αιτία, τη μη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας κάτω από την πίεση της καθημερινότητας.

Μέσω της καμπάνιας αυτής, η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης, αφυπνίζοντας και ευαισθητοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους οδηγούς.

Η καμπάνια στηρίζεται σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, με παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε υλικά στα πρατήρια Shell. Μπορείτε επίσης να δείτε τo σποτ στο κανάλι Shell Smart Club Greece στο Youtube.

Παράλληλα με την καμπάνια αυτή, η Shell δημιούργησε τη Shell Driving Academy, μια πρωτοβουλία με σκοπό την ενημέρωση και την αφύπνιση μικρών και μεγάλων γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας σε συνδυασμό με την απόλυτη διασκέδαση. Η Driving Academy έχει υπάρξει ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς την έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 600 παιδιά από την αρχή του 2018.

Στη Driving Academy, σε συνεργασία με τον Κώστα Στεφανή, διευθυντή έκδοσης του περιοδικού Traction, η Shell έχει σχεδιάσει ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο. Το θεωρητικό σεμινάριο έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά, γίνεται με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων και περιλαμβάνει καλωσόρισμα και βασικές πληροφορίες, βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, συμβουλές εξοικονόμησης καυσίμου και κανόνες ασφάλειας και οδήγησης μέσα στην πίστα της Shell Driving Academy. Μετά από το θεωρητικό σεμινάριο, ακολουθεί πρακτική εξάσκηση μέσα στην πίστα, ενώ ειδικά για τους πελάτες του Smart Club έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα προσφορών.

Η Ακαδημία λειτουργεί στην πίστα kart του Άγιου Κοσμά, σε μια παραθαλάσσια περιοχή με φοινικόδεντρα κατά μήκος της πίστας, γκαζόν και μία αίσθηση από την πίστα αγώνων Formula 1 του Eastern Creek της Αυστραλίας. Η πίστα της Shell Driving Academy λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 24:00. Ειδικά για τα μαθήματα θεωρίας, αυτά θα πραγματοποιούνται ανά ώρα τις καθημερινές 17:00 με 20:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα 12:00 με 17:00.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.