Speedex: “Τρέχει” στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 

Date:

Share post:

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, μετά την παρουσία της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, θα είναι παρούσα και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ. 

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, καθώς και της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece, που επιστρέφουν φέτος σε 7 πόλεις σε 7 διαφορετικές περιφέρειες της χώρας. 

Παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, η SPEEDEX έχει αναλάβει τη μεταφορά των απαραίτητων για τις διοργανώσεις υλικών καθώς και του ρουχισμού των δρομέων από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPEEDEX Παναγιώτης Τορνάρος «Το μήνυμα που επιλέξαμε για την επικοινωνία της συνεργασίας αυτής εκφράζει τη φιλοσοφία με την οποία η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στους Έλληνες καταναλωτές. Οι διανομείς μας γνωρίζουν καλά από δρόμους και απαιτητικές διαδρομές. «Τρέχουν» καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Καλούνται να διαχειριστούν τον χρόνο και τις δυσκολίες, που ενδεχομένως να συναντήσουν στη διαδρομή, και όπως ακριβώς κάνει και ένας καλά προπονημένος δρομέας να προσαρμοστούν, να τις ξεπεράσουν και να «τερματίσουν» στην πόρτα του παραλήπτη παραδίδοντας την αποστολή του και προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή #LastMile εμπειρία. Για εμάς στη SPEEDEX, κάθε τερματισμός είναι και μια νέα αφετηρία! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την εξαιρετική μέχρι τώρα συνεργασία και τη δυνατότητα να τρέξουμε με όλους αυτούς τους δρομείς, να μοιραστούμε το πάθος και την επιμονή τους και να εμπνευστούμε από το κουράγιο και τη δύναμη της θέλησής τους. Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να υποστηρίζουμε έμπρακτα δράσεις που αγγίζουν τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».