Sportingbet: Παρέδωσε επιταγή στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Date:

Share post:

Επιταγή ύψους 47,000 ευρώ παρέδωσε η Sportingbet, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε προημερών στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρουσία των διοργανωτών του No Finish Line Athens, της Προέδρου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και εκπροσώπων των χορηγών.

Με την παράδοση της επιταγής έπεσε η αυλαία του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα του κόσμου που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η ανταπόκριση του κόσμου στο 2ο No Finish Line ήταν συγκλονιστική και ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, καθώς από τους 6000 καταγεγραμμένους του 2017,έφτασε στους 10,178 του 2018.

Μέσα σε 90 ώρες αγώνα καταγράφηκαν 95.295 χιλιόμετρα τα οποία μετατρέπονται σε 47.647 ευρώ και 50 λεπτά δωρεά, η οποία έχει ως αποκλειστικό αποδέκτη το Μαζί για το Παιδί για να μπορέσει να υλοποιήσει προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες 40.000 παιδιών.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της SportingbetΙωάννα Μπερίου, ευχαρίστησε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες του No Finish Line Athens 2018 και τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες μέσω ενός πολυετούς προγράμματος χορηγιών που πρεσβεύει τις αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.»

Η επικεφαλής της διοργάνωσης του No Finish Line Athens, Σοφία Κέδε, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καπουτζίδη για όλη τη θετική ενέργεια, το Νίκο Κακλαμανάκη και την Κατερίνα Στεφανίδη που είναι απόψε μαζί μας. Ολοι τους είχαν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του αγώνα και βοήθησαν να γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη η επικοινωνία του No Finish Line. Θέλω να μεταφέρω τις εντυπώσεις του Νο Finish Line International, το οποίο στην ετήσια συνάντηση του, είπε ότι ο δικός μας αγώνας ήταν το καλύτερο No Finish Line για μια ακόμη χρονιά και θέλω να ανανεώσω το ραντεβού για του χρόνου, περίπου στα τέλη Απριλίου για το δεύτερο αγώνα, με τη βοήθεια φυσικά και πάλι του Kέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, βαθύτατα συγκινημένη παρέλαβε την επιταγή και δήλωσε: «Είναι συγκινητικό που καταφέραμε να έχουμε κοντά μας χιλιάδες ανθρώπους που έτρεξαν ατομικά ή με τις ομάδες τους. Αυτό που μετρά, είναι ότι είχαμε και πάρα πολλά παιδιά, γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς στόχος του Μαζί για το Παιδί εκτός από το να συμπαρασταθεί στα παιδιά που έχουν ανάγκη, είναι και να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά για τον εθελοντισμό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, ειδικά την Sportingbet και την Εθνική Ασφαλιστική που είναι εδώ και καιρό κοντά μας σε διάφορα προγράμματα, τους εθελοντές και το NFL International. Tα χρήματα αυτά θα πάνε σε άπορες οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης».

Στην εκδήλωση που έγινε στον πολύ όμορφο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, παρουσιάστηκε το επίσημο βίντεο του 2ου Νο Finish Line, το οποίο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content