Στην κορυφή του Ολύμπου με την WIND

Date:

Share post:

Αθήνα 29 Ιουνίου 2017. Στο μυθικό «βουνό των θεών» για τον 14ο Olympus Marathon βρέθηκε η WIND και η ομάδα της WIND Running Team.  Συνολικά 800 αθλητές, από τους οποίους 124 ξένοι από 24 χώρες, έλαβαν φέτος μέρος στον απαιτητικό αυτό ορεινό αγώνα 44χλμ. με 3.200μ. θετικής υψομετρικής.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε έναν διεθνή αγώνα, που από φέτος συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος «Migu Run Skyrunner World Series 2017» αλλά και να απολαύσουν ένα μοναδικό βουνό, Εθνικό Πάρκο και «Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς» όπως έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO.

H WIND, συνεπής απέναντι στον αθλητισμό, ως όχημα καλύτερης ποιότητας ζωής αλλά και τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, ήταν εκεί για μια ακόμη φορά προσφέροντας στη διοργάνωση το 4G δίκτυό της ενώ με μήνυμα “Δείξε το Δρόμο” η WIND Running Team ξεχώρισε με την προσπάθεια της Γλυκερίας Τζιατζιά και του Γιώργου Διαλεκτού.

Related articles

H Βίκος Α.Ε. στο Run Together Athens

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.

Υπερταμείο, Microsoft και BYTE Computer: Συμφωνία για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ομιλικά οφέλη ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική διακυβέρνηση και τον εξορθολογισμό δαπανών, με εξοικονόμηση 25% σε επίπεδο τριετίας.
Skip to content