Στην κορυφή του Ολύμπου με την WIND

Date:

Share post:

Αθήνα 29 Ιουνίου 2017. Στο μυθικό «βουνό των θεών» για τον 14ο Olympus Marathon βρέθηκε η WIND και η ομάδα της WIND Running Team.  Συνολικά 800 αθλητές, από τους οποίους 124 ξένοι από 24 χώρες, έλαβαν φέτος μέρος στον απαιτητικό αυτό ορεινό αγώνα 44χλμ. με 3.200μ. θετικής υψομετρικής.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε έναν διεθνή αγώνα, που από φέτος συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος «Migu Run Skyrunner World Series 2017» αλλά και να απολαύσουν ένα μοναδικό βουνό, Εθνικό Πάρκο και «Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς» όπως έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO.

H WIND, συνεπής απέναντι στον αθλητισμό, ως όχημα καλύτερης ποιότητας ζωής αλλά και τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, ήταν εκεί για μια ακόμη φορά προσφέροντας στη διοργάνωση το 4G δίκτυό της ενώ με μήνυμα “Δείξε το Δρόμο” η WIND Running Team ξεχώρισε με την προσπάθεια της Γλυκερίας Τζιατζιά και του Γιώργου Διαλεκτού.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.