Στην τελική ευθεία για τις υποτροφίες του RIS Fellowship

Date:

Share post:

30 υποψήφιοι επιλέχθηκαν για να περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού RIS Fellowship και να διεκδικήσουν υποτροφίες 3.000 ευρώ.

Οι Industry Disruptors Game Changers, EIT Food Hub Greece πραγματοποίησαν την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 το 2ο στάδιο αξιολόγησης των υποψηφίων στον διαγωνισμό του European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food, ηγέτη στον τομέα της καινοτομίας τροφίμων, που προσφέρει 13 θέσεις πληρωμένης, τρίμηνης πρακτικής άσκησης σε εταιρίες του εξωτερικού, μέσω του προγράμματος Regional Innovation Scheme (RIS) Fellowship. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 13 χώρες της Ευρώπης και αναζητάει υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. Τα στάδια επιλογής είναι τρία: i) Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, ii) Workshop αξιολόγησης & iii) online συνέντευξη.

Οι εκπρόσωποι του EIT-Food CLC South και των IDGC παρουσίασαν το πρόγραμμα του RIS Fellowship, κατεύθυναν και αξιολόγησαν τους υποψήφιους ενώ στο τέλος, μοιράστηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του workshop και αναμνηστικά σε όλους τους υποψηφίους.

Διοργανωτές και υποψήφιοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι από το παραγωγικό και εύστοχο workshop, ενώ αναμένονται οι τελικές αξιολογήσεις για να αναδειχθούν οι υποψήφιοι που περνάνε στην επόμενη φάση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content