Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας: Εθελοντική αιμοδοσία στις 26/10

Date:

Share post:

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας καλεί τα μέλη του σε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, από 09:00 έως 13:00.

Ο χώρος προσέλευσης των ενδιαφερομένων είναι η αίθουσα του 4ου ορόφου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, επί της Σταδίου 29.

Σύμφωνα με σχετική ανκοίνωση, η συμμετοχή θα συμβάλλει στη διατήρηση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου. “…Mέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο προσφέρουμε ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη και αυτή είναι η κυριότερη ανταμοιβή μας. Δε ξεχνάμε ότι δικαιούμαστε αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content