Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας: Εθελοντική αιμοδοσία στις 26/10

Date:

Share post:

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας καλεί τα μέλη του σε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, από 09:00 έως 13:00.

Ο χώρος προσέλευσης των ενδιαφερομένων είναι η αίθουσα του 4ου ορόφου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, επί της Σταδίου 29.

Σύμφωνα με σχετική ανκοίνωση, η συμμετοχή θα συμβάλλει στη διατήρηση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου. “…Mέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο προσφέρουμε ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη και αυτή είναι η κυριότερη ανταμοιβή μας. Δε ξεχνάμε ότι δικαιούμαστε αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content