Συνεργασία ANT1 και ΜΕΓΑ Α.Ε. σε πρόγραμμα ΕΚΕ

Date:

Share post:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ο ΑΝΤ1 και η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ Α.Ε. στήριξαν το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και πρόσφεραν περισσότερες από 6.500 βρεφικές πάνες Babylino Sensitive για την κάλυψη άμεσων αναγκών των δεκάδων μαμάδων που υποστηρίζει «Η Αγκαλιά».

Eιδικότερα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά» συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να υλοποιεί δράσεις που αφορούν στο παιδί και στην οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Και επειδή οι μαμάδες παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού και στη ζωή όλων μας, ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τη ΜΕΓΑ Α.Ε. και τα Babylino, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, αποφάσισαν να στηρίξουν φέτος, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά», το έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά» και βρίσκεται δίπλα στις μαμάδες που μας χρειάζονται.

Έτσι, περισσότερες από 6.500 βρεφικές πάνες Babylino Sensitive διατέθηκαν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των δεκάδων μαμάδων που υποστηρίζει «Η Αγκαλιά».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content