Συνεργασία LG και Giannakis Academy για τον αθλητισμό

Date:

Share post:

Το “Giannakis Academy” στηρίζει για ακόμη μια χρονιά η LG Electronics (LG) ως χορηγός, μεταδίδοντας τη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής. Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές διοργανώσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και να ενισχύσουν τα ταλέντα τους. 

Το “Giannakis Academy” υποδέχεται για 7η συνεχή χρονιάτους φίλους του, ανά την Ελλάδα, με σκοπό να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις σε όλους, όσοι συμμετέχουν. Αφετηρία για το 2021 υπήρξε η Τήλος, όπου η ομάδα του academy, για δεύτερη χρονιά, μέσω της κοινωφελούς της δράσης, υποδέχθηκε με φοβερή επιτυχία, όλα τα παιδιά του νησιού σε ένα διήμερο (18-20 Ιουνίου) γεμάτο αθλητισμό και δράσεις. Την σκυτάλη αμέσως μετά θα πάρει η Αθήνα, με δύο περιόδους (5-10 Ιουλίου & 12-17 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, όπου τα παιδιά καθημερινά θα συμμετέχουν σε προπονήσεις δεξιοτήτων και προγράμματα υψηλής αθλητικής παιδείας, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, να ηγείται όλων των προγραμμάτων. 

Τέλος, το camp θα συνεχιστεί στη Χαλκιδική (30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου) στις κατασκηνώσεις Καλύβα, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες, προπονήσεις και στιγμές χαράς. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει ο ΕΟΔΥ, με στόχο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων και της ομάδας.

Για την LG ο αθλητισμός αποτελεί έμπνευση και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, καλλιεργεί το θάρρος, την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει δημιουργήσει το Πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’, με σκοπό να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από την ενεργή συμμετοχή της σε σχετικές δράσεις. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content