Συνεργασία PRAKSIS με Πανεπιστήμιο Αθηνών

Date:

Share post:

Με στόχο την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους η PRAKSIS με το Τμήμα Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινίασαν συνεργαία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία άρχισε αυτή την εβδομάδα με σειρά σεμιναρίων παραγωγής ταινιών μικρού μήκους, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόσβαση σε προσιτά φάρμακα, Praksis Access.

Η PRAKSIS σε συνεργασία με το Οπτικοακουστικό Εργαστήριο του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) θα δουλέψει μαζί με μια δυναμική και πολυσυλλεκτική ομάδα ανθρώπων με ενδιαφέροντα στις κοινωνικές, ατομικές, οικονομικές και πολιτικές διαστάσεις της πρόσβασης στα φάρμακα καθώς και στην οπτικοακουστική παραγωγή.

Παράλληλα αλλά και με την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων, η ομάδα θα εκπαιδευτεί ενεργά (action learning) και θα παράξει ταινίες μικρού μήκους. Στόχος είναι να προβληθούν σε φεστιβάλ, δημόσιες δράσεις και άλλες εκδηλώσεις ώστε να ανοίξει περαιτέρω η συζήτηση για την πρόσβαση σε προσιτά φάρμακα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content