Συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ

Date:

Share post:

Αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές, διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 10.30 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μαζί με 1.200 δρομείς, η ΕΛΕΠΑΠ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ καλεί το κοινό να συντονίσει τα βήματά του με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών στη διαδρομή των 2 χλμ., κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Συναγωνιζόμαστε» με μια ψυχή, σε ένα δρόμο αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. «1+1» περπατάμε και τρέχουμε ζευγάρι, με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό μας αγαπημένο πρόσωπο.

Για δηλώσεις συμμετοχής: elepap.myadventure.gr.

Η συμμετοχή για 1 ΑΜΕΑ μαζί με το συνοδό του είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για 1 παιδί μαζί με 1 ενήλικα , ή για 2 ενήλικες είναι 10 ευρώ ανά ζευγάρι.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.
Skip to content