Συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Date:

Share post:

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, του περιοδικού δρόμου αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ» και μικτή ομάδα Επιλέκτων των Σωματείων του Δήμου Αιγάλεω.

Ο αγώνας πραγματοποιείται Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00 στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης». Όσοι συμμετέχουν στη δράση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν ξεχωριστό αγώνα καλαθοσφαίρισης στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» (Νικολάου Πλαστήρα 20 – Αιγάλεω).

Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα, που διοργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα κ.λπ. και η διάθεσή τους στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας, στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αιγάλεω και στα ενοριακά συσσίτια της Μητρόπολης Νίκαιας.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Σώματος θα αποτελείται από αστυνομικούς όλων των βαθμίδων, που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής.

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα και να συμβάλλουν, μέσω της προσφοράς τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content