Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων: Δωρεά στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου

Date:

Share post:

Στη δωρεά αυτοκινήτου τύπου VAN προς την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Την περασμένη εβδομάδα στο κτήριο διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων παραδόθηκαν τα κλειδιά του οχήματος που αποφάσισε να δωρίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου, ως ελάχιστη αναγνώριση στο σημαντικό κοινωνικό έργο που αποτελεί.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας, η οποία προχώρησε στην εν λόγω δωρεά, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου η οποία αναλαμβάνει την έγκαιρη διεκπεραίωση της διαδικασίας διανομής γευμάτων και τροφίμων πρώτης ανάγκης, σε 380 κατοίκους του Αποκόρωνα.

Ο κ. Μαρακάκης επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αποκορώνου και την ουσιαστική προσφορά της σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Τόνισε επιπλέον πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τον καιρό της κρίσης επικεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χορηγιών της στον άνθρωπο προκειμένου να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς τα στοιχειώδη τρόφιμα.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και συμπλήρωσε πως το όχημα αυτό θα γίνει το μέσον εκείνο το οποίο θα προσφέρει την αγάπη που οι ίδιοι οι Αποκορωνιώτες επιζητούν. Επιπλέον προέτρεψε τους Δημότες του Αποκορώνα να στηρίζουν ενεργά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων γιατί στηρίζει και αυτή με κάθε τρόπο τη ντόπια οικονομία.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content