Η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ, στο πλαίσιο της πολιτικής της να στέκεται αρωγός των πιο αδύναμων οικονομικά ομάδων της κοινωνίας, προσέφερε λουκάνικα ΒΙΚΗ στο διεθνή οργανισμό UNESCO.
Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η εταιρεία ΒΙΚΗ συνεργάστηκε με τον «Όμιλο UNESCO για τον πολιτισμό της ειρήνης», ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια διανέμει τρόφιμα, ενδύματα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας με βιοποριστικό πρόβλημα. Ο όμιλος αποτελεί μέρος του διεθνή οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, UNESCO, που έχει ως αποστολή την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και την επικοινωνία των λαών μέσα από την εκπαίδευση, τις επιστήμες και τον πολιτισμό με απώτερο στόχο, μεταξύ άλλων, την εξάλειψη της φτώχειας. Με την πρόσφατη δωρεά αλλαντικών, η εταιρεία ΒΙΚΗ θέλησε να συνεισφέρει στο σημαντικό έργο του οργανισμού στην Ελλάδα για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών συμπολιτών μας για τροφή.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ (Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου, με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1973), στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στηρίζει το έργο οργανισμών που στοχεύουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.