Τα αλλαντικά ΒΙΚΗ στηρίζουν το έργο της Unesco

Date:

Share post:

Η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ, στο πλαίσιο της πολιτικής της να στέκεται αρωγός των πιο αδύναμων οικονομικά ομάδων της κοινωνίας, προσέφερε λουκάνικα ΒΙΚΗ στο διεθνή οργανισμό UNESCO.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η εταιρεία ΒΙΚΗ συνεργάστηκε με τον «Όμιλο UNESCO για τον πολιτισμό της ειρήνης», ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια διανέμει τρόφιμα, ενδύματα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας με βιοποριστικό πρόβλημα. Ο όμιλος αποτελεί μέρος του διεθνή οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, UNESCO, που έχει ως αποστολή την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και την επικοινωνία των λαών μέσα από την εκπαίδευση, τις επιστήμες και τον πολιτισμό με απώτερο στόχο, μεταξύ άλλων, την εξάλειψη της φτώχειας. Με την πρόσφατη δωρεά αλλαντικών, η εταιρεία ΒΙΚΗ θέλησε να συνεισφέρει στο σημαντικό έργο του οργανισμού στην Ελλάδα για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών συμπολιτών μας για τροφή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ (Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου, με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1973), στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στηρίζει το έργο οργανισμών που στοχεύουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content