Τα notos στήριξαν τον αγώνα TheTOC Merrython 2017

Date:

Share post:

Hχηρό παρόν για δεύτερη συνεχή χρονιά έδωσαν τα πολυκαταστήματα notos στο TheTOC Merrython, θεσμό αθλητισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο γιορτινός αγώνας δρόμου σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων στον οποίο τα notos έλαβαν μέρος ως μεγάλος χορηγός, έγινε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που γέμισε τους δρόμους της πόλης προσφέροντας ταυτόχρονα πολύτιμο έργο στους συνανθρώπους μας.

Συνολικά στις δύο διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.000, αριθμός ρεκόρ στα χρονικά του αγώνα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και η πρόεδρος του TheToc, η Έλλη Στάη, η δημοσιογράφος Ελίνα Μαμμή, η Μαραθωνοδρόμος και προπονήτρια Μαρία Πολύζου, ο γνωστός chef Αλέξανδρος Παπανδρέου καθώς και ο βαλκανιονίκης και πρώτος στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, Ιωάννης Παπαδόπουλος. Τεχνικός διευθυντής του αγώνα ήταν ο πολυνίκης μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς.

Το TheTOC Merrython συνδυάζει τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού με την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης έχοντας ως σκοπό την ενίσχυση οργανισμών που προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα σε συνδυασμό με το αθλητικό πνεύμα που τον διέπει, αποτελούν για τα notos βασικούς λόγους συμμετοχής σε αυτήν την πρωτοβουλία. Οι διαχρονικές σχέσεις των πολυκαταστημάτων με την πόλη και τους ανθρώπους της είναι δεδομένες, το ίδιο και η σημασία του αθλητισμού στην βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Ένας από τους βασικούς άξονες λειτουργίας των notos είναι η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Έχοντας διαθέσει έναν όροφο στα πολυκαταστήματα notos galleries στην άθληση – πρόσφατα μάλιστα συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας – αυτή η δέσμευση των πολυκαταστημάτων αποδεικνύεται περίτρανα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content