Connect with us

Λιανεμπόριο

Tα ΟΚ! Anytime Markets δίνουν «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας»

Σε ένα δημόσιο κέντρο υγείας μετέφεραν φέτος τα OΚ! Anytime Markets τη δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της Urban Act.

Με την νέα σειρά ενεργειών «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας», τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της Urban Act ξεκίνησαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των τοιχογραφιών στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταμορφώνοντας με μοναδικό τρόπο την Μαιευτική Κλινική και το νεοσύστατο τμήμα Νεογνών, με κύριο προσανατολισμό τον μητρικό θηλασμό.

Την ημέρα ολοκλήρωσης του έργου, τη δική της πινελιά στο έργο έβαλε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία των OK! Markets Anytime. Ως μητέρα γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε έναν ζεστό χώρο όταν φέρνεις το μωρό σου στον κόσμο ενώ, και ως ασθενής το πόσο βοηθάει την ψυχολογία σου το περιποιημένο περιβάλλον.  Όλοι μας άλλωστε έχουμε ανάγκη για έναν πιο όμορφο κόσμο γύρω μας και ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι μόνο η αρχή για ακόμα περισσότερες παρόμοιες δράσεις στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο»

Τα ΟΚ! Anytime Markets επενδύουν συστηματικά σε δράσεις Ε.Κ.Ε που στόχο έχουν να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής ομορφαίνοντας δημόσια κτήρια, ενώ επεκτείνουν τις δράσεις αυτές και σε κτήρια του χώρου της υγείας. Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η δράση «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης και αποτελεί εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας δράσης «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Φαίη που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας καθώς και την ομάδα της Urban Act που με τη δημιουργικότητά της υλοποιούμε με επιτυχία την αισθητική αναβάθμιση χώρων που το είχαν ανάγκη».

Εκ μέρους της διοίκησης του Τζανείου Νοσοκομείου, η Μαρία Αρβανίτη, Διοικήτρια του Νοσοκομείου, δήλωσε «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και δράση των OK Anytime Markets και δηλώνω εκ μέρους του ΔΣ ότι τέτοιες δράσεις αποτελούν για το χώρο της υγείας αισιόδοξα μηνύματα μιας δημιουργικής με κοινωνικό χαρακτήρα συνεργασίας.  Γι’αυτό και έτυχε της αποδοχής του ΔΣ του Νοσοκομείου μας.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάσουμε μια σύγχρονη Μονάδα Νεογνών Β΄ επιπέδου πλήρως ιατροτεχνολογικά εξοπλισμένη με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, στην οποία το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα θα οφείλεται στην συγκεκριμένη παρέμβαση των OK Anytime Markets μέσω της ομάδας Urban Act».

Στη φωτογραφία: Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος OK Anytime Markets -Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια – Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας, OK Anytime Markets

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λιανεμπόριο

Για 8η συνεχή χρονιά «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 8η συνεχή χρονιά, διοργανώνει «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» συνεχίζοντας μία παράδοση η οποία, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, αγκαλιάζει ολόκληρη την ΑΒητική οικογένεια.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με φίλους, συγγενείς και πελάτες, κάνουν πράξη την αξία της προσφοράς, μέσα από εκατοντάδες δράσεις για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, για μικρούς μας φίλους που χρειάζονται τη φροντίδα μας, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε ΑΒητικο κατάστημα, οργανώνει τη δική του δράση και όλοι μαζί, για μία ακόμα χρονιά, προσφέρουμε λίγο από το χρόνο μας και προσπαθούμε με αφοσίωση για να κάνουμε το καλό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.ab.gr, ενώ για λεπτομέρειες αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή ρωτήστε στο ΑΒητικό κατάστημα της γειτονιάς σας και ενώστε τις δυνάμεις σας μαζί μας.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» διοργανώνεται από το 2011, συγκεντρώνοντας μέχρι το 2017, 38.000 εθελοντές σε περισσότερες από 1.100 δράσεις. Στο ετήσιο ραντεβού τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας, με τους φίλους, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες που γίνονται μέρος της προσπάθειας προσφέρουν το καλύτερο στις γειτονιές μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από το «ΑΒητάρι της Αγάπης» συνεχίζει με συνέπεια μία διαδρομή προσφοράς που δεν έχει τέλος, ενεργοποιεί, κινητοποιεί και συμμετέχει δυναμικά, σε πράξεις που μεγαλώνουν το καλό και πολλαπλάσιάζουν τα χαμόγελα, σε πράξεις του «μαζί» που έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για τους συνανθρώπους μας, για το περιβάλλον μας, για τις γειτονιές μας.

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

H UNDER ARMOUR στο Spetsathlon 2018

Πάνω από 1.000 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσέλκυσε φέτος το Spetsathlon, η 6η διοργάνωση του ξεχωριστού event, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες μεταξύ 11-13 Μαΐου, με χρυσό χορηγό για τρίτη συνεχή χρονιά, την εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού Under Armour.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε νακοίνωσή της, πιστεύοντας στις αρχές που πρεσβεύει το τρίαθλο όπως το πάθος, η θέληση και το «ευ αγωνίζεσθαι», δεν θα μπορούσε να λείψει από το Spetsathlon. Το αθλητικό ιδεώδες του θεσμού, η προσήλωση στο αποτέλεσμα παρά τις αντιξοότητες, η επιμονή και η δίψα για διάκριση, αλλά και το ‘’ταξίδι’’ προς το στόχο, αποτελούν θεμελιώδεις βάσεις για το κορυφαίο sports brand που γνωρίζει ότι, πέραν του άρτιου εξοπλισμού, το βασικό συστατικό είναι η ‘’ψυχή’’. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να εξερευνήσουν τη συλλογή της Άνοιξης του 2018, να δοκιμάσουν τα νέα κορυφαία running παπούτσια με την επαναστατική τεχνολογία HOVR, αλλά και να διασκεδάσουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια που είχαν οργανωθεί αποκλειστικά για το Spetsathlon.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, δήλωσε: «Το φετινό Spetsathlon ήταν μία τεράστια επιτυχία, με ρεκόρ συμμετοχών, κάτι που μας γεμίζει με χαρά για την συνεχή προσπάθειά μας. Αυτό το τριήμερο ζήσαμε μια πραγματική γιορτή των αθλητικών ιδεωδών και της αξίας της συμμετοχής και αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν. Θερμές ευχαριστίες στον Χρυσό Χορηγό μας που ήταν για 3η συνεχή χρονιά στο πλευρό μας, σε όλους τους Σπετσιώτες και ραντεβού 5-7 Οκτωβρίου στο 8ο Spetses mini Marathon».

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

Συνεργασία Coca-Cola 3Ε και Διαμαντής Μασούτης

Για 7η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα “Το Σχολείο που θέλεις” της Coca-Cola Τρία Έψιλον βοηθάει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να αποκτήσουν το σχολείο που επιθυμούν, αναλαμβάνοντας την πλήρη λειτουργική ανακαίνιση και αισθητική αναβάθμιση σχολικών κτιρίων που ανήκουν στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα καταστήματα λιανικής Μασούτης, θα ανακαινίσουν φέτος ένα σχολείο και θα προσφέρουν ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τα καταστήματα λιανικής Μασούτης αγκαλιάζουν έμπρακτα το πρόγραμμα και ενεργοποιούν το μεγάλο δίκτυό τους στη Θεσσαλονίκη, ώστε να λειτουργήσουν ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των κατοίκων. Την περίοδο της ψηφοφορίας, σε επιλεγμένα γειτονικά των υποψήφιων σχολείων καταστήματα λιανικής Μασούτης, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να ψηφίζουν το σχολείο της επιλογής τους με τη βοήθεια προωθητικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητα του σχολείου που χρειάζεται ανακαίνιση στον Δήμο που ανήκουν. Mε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, το σχολείο μπορεί να γίνει ένα από τα υποψήφια σχολεία που θα διεκδικήσουν την ψήφο των κατοίκων σε μία ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, φέρνει κοντά μαθητές και γονείς από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εκπλήσσει με την ευρηματικότητα των συμμετεχόντων και βασίζεται στον ευγενή συναγωνισμό όλων όσων έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς, την αγάπη για το σχολείο. Όπως κάθε χρόνο, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του πρώτου σχολείου σε ψήφους, ξεκινά η ανακαίνισή του ώστε να είναι έτοιμο με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, τον Σεπτέμβριο.

Το 2017, η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά. Ησυμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη, που η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σεβασμό στην προσπάθεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που κατέθεσαν από κοινού τα δύο πρώτα σε ψήφους σχολεία, το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης (23.163 ψήφους) και το 87ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης (22.302 ψήφους) να ανακαινιστούν μαζί. Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε το καλοκαίρι του 2017 και παραδόθηκε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ το 87ο Δημοτικό θα ολοκληρωθεί το φετινό καλοκαίρι.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ