Tα ΟΚ! Anytime Markets δίνουν «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας»

Date:

Share post:

Σε ένα δημόσιο κέντρο υγείας μετέφεραν φέτος τα OΚ! Anytime Markets τη δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της Urban Act.

Με την νέα σειρά ενεργειών «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας», τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της Urban Act ξεκίνησαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των τοιχογραφιών στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταμορφώνοντας με μοναδικό τρόπο την Μαιευτική Κλινική και το νεοσύστατο τμήμα Νεογνών, με κύριο προσανατολισμό τον μητρικό θηλασμό.

Την ημέρα ολοκλήρωσης του έργου, τη δική της πινελιά στο έργο έβαλε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία των OK! Markets Anytime. Ως μητέρα γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε έναν ζεστό χώρο όταν φέρνεις το μωρό σου στον κόσμο ενώ, και ως ασθενής το πόσο βοηθάει την ψυχολογία σου το περιποιημένο περιβάλλον.  Όλοι μας άλλωστε έχουμε ανάγκη για έναν πιο όμορφο κόσμο γύρω μας και ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι μόνο η αρχή για ακόμα περισσότερες παρόμοιες δράσεις στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο»

Τα ΟΚ! Anytime Markets επενδύουν συστηματικά σε δράσεις Ε.Κ.Ε που στόχο έχουν να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής ομορφαίνοντας δημόσια κτήρια, ενώ επεκτείνουν τις δράσεις αυτές και σε κτήρια του χώρου της υγείας. Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η δράση «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης και αποτελεί εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας δράσης «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Φαίη που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας καθώς και την ομάδα της Urban Act που με τη δημιουργικότητά της υλοποιούμε με επιτυχία την αισθητική αναβάθμιση χώρων που το είχαν ανάγκη».

Εκ μέρους της διοίκησης του Τζανείου Νοσοκομείου, η Μαρία Αρβανίτη, Διοικήτρια του Νοσοκομείου, δήλωσε «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και δράση των OK Anytime Markets και δηλώνω εκ μέρους του ΔΣ ότι τέτοιες δράσεις αποτελούν για το χώρο της υγείας αισιόδοξα μηνύματα μιας δημιουργικής με κοινωνικό χαρακτήρα συνεργασίας.  Γι’αυτό και έτυχε της αποδοχής του ΔΣ του Νοσοκομείου μας.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάσουμε μια σύγχρονη Μονάδα Νεογνών Β΄ επιπέδου πλήρως ιατροτεχνολογικά εξοπλισμένη με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, στην οποία το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα θα οφείλεται στην συγκεκριμένη παρέμβαση των OK Anytime Markets μέσω της ομάδας Urban Act».

Στη φωτογραφία: Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος OK Anytime Markets -Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια – Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας, OK Anytime Markets

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content