Connect with us

Λιανεμπόριο

Tα ΟΚ! Anytime Markets δίνουν «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας»

Σε ένα δημόσιο κέντρο υγείας μετέφεραν φέτος τα OΚ! Anytime Markets τη δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της Urban Act.

Με την νέα σειρά ενεργειών «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας», τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της Urban Act ξεκίνησαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των τοιχογραφιών στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταμορφώνοντας με μοναδικό τρόπο την Μαιευτική Κλινική και το νεοσύστατο τμήμα Νεογνών, με κύριο προσανατολισμό τον μητρικό θηλασμό.

Την ημέρα ολοκλήρωσης του έργου, τη δική της πινελιά στο έργο έβαλε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία των OK! Markets Anytime. Ως μητέρα γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε έναν ζεστό χώρο όταν φέρνεις το μωρό σου στον κόσμο ενώ, και ως ασθενής το πόσο βοηθάει την ψυχολογία σου το περιποιημένο περιβάλλον.  Όλοι μας άλλωστε έχουμε ανάγκη για έναν πιο όμορφο κόσμο γύρω μας και ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι μόνο η αρχή για ακόμα περισσότερες παρόμοιες δράσεις στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο»

Τα ΟΚ! Anytime Markets επενδύουν συστηματικά σε δράσεις Ε.Κ.Ε που στόχο έχουν να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής ομορφαίνοντας δημόσια κτήρια, ενώ επεκτείνουν τις δράσεις αυτές και σε κτήρια του χώρου της υγείας. Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η δράση «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης και αποτελεί εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας δράσης «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Φαίη που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας καθώς και την ομάδα της Urban Act που με τη δημιουργικότητά της υλοποιούμε με επιτυχία την αισθητική αναβάθμιση χώρων που το είχαν ανάγκη».

Εκ μέρους της διοίκησης του Τζανείου Νοσοκομείου, η Μαρία Αρβανίτη, Διοικήτρια του Νοσοκομείου, δήλωσε «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και δράση των OK Anytime Markets και δηλώνω εκ μέρους του ΔΣ ότι τέτοιες δράσεις αποτελούν για το χώρο της υγείας αισιόδοξα μηνύματα μιας δημιουργικής με κοινωνικό χαρακτήρα συνεργασίας.  Γι’αυτό και έτυχε της αποδοχής του ΔΣ του Νοσοκομείου μας.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάσουμε μια σύγχρονη Μονάδα Νεογνών Β΄ επιπέδου πλήρως ιατροτεχνολογικά εξοπλισμένη με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, στην οποία το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα θα οφείλεται στην συγκεκριμένη παρέμβαση των OK Anytime Markets μέσω της ομάδας Urban Act».

Στη φωτογραφία: Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος OK Anytime Markets -Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια – Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας, OK Anytime Markets

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λιανεμπόριο

Τα Marks & Spencer Ελλάδας δίπλα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμβολή τους στην κοινωνία, τα Marks & Spencer Ελλάδας βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών του ΠΙΚΠΑ Βούλας, συμβάλλοντας στη βελτίωση και την αναβάθμιση των χώρων φιλοξενίας τους.

Προσφέροντας εθελοντική εργασία, οι 32 εργαζόμενοι από τα κεντρικά γραφεία και τα καταστήματα των Marks & Spencer ανέλαβαν την ανακαίνιση ενός θαλάμου τριών επιπέδων, που αποτελείται από κοιτώνες και βοηθητικούς χώρους, όπως σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Με την πολύτιμη βοήθεια συνεργατών και προμηθευτών, οι εθελοντές-εργαζόμενοι γέμισαν με χρώμα και χαρούμενα σχέδια τους τοίχους και, παράλληλα, καθάρισαν και απολύμαναν τους χώρους, μετατρέποντας τους σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά με αναπηρία.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιούλιο και ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο, και πλέον ο θάλαμος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα όνειρα των 16 παιδιών που φιλοξενεί.

Η ενέργεια αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εθελοντικών δράσεων που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Making Every Moment Special for the Community 2018”, η οποία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό και την προσφορά στην κοινωνία, εμπνέοντας τόσο τους εργαζόμενους της εταιρείας όσο και τους καταναλωτές.

Η καμπάνια εντάσσεται στο ηθικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Marks & Spencer, Plan A, το οποίο ξεκίνησε το 2007 και έχει μια ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα, εστιάζοντας στη συνεισφορά όλων των τομέων της επιχείρησης καθώς και στη συμμετοχή των πελατών στην αντιμετώπιση ποικίλων ζητημάτων, όπως η αλλαγή του κλίματος, τα απόβλητα, οι πρώτες ύλες, η υγεία, αλλά και οι γενικότεροι όροι για μια σωστή συνεργασία.

Περισσότερα

Ενέργεια/ Φυσικοί Πόροι

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Δωρεά εξοπλισμού στο Σχολείο Οινόης

Στην πιο πρόσφατη δράση στήριξης, η «ΚΑΥΚΑΣ» προχώρησε σε δωρεά τριών σταθερών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητων παρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινόης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χορηγήθηκαν επίσης 18 σχολικά έδρανα και 36 καθίσματα καθώς και λαμπτήρες LED για την αντικατάσταση όλων των συμβατικών λαμπτήρων. Τέλος, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι του καταστήματος στα Οινόφυτα αλλά και άνθρωποι από τα κεντρικά γραφεία της ΚΑΥΚΑΣ προσέφεραν εθελοντική εργασία για την αντικατάσταση των θρανίων και καθισμάτων, την σύνδεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και την τοποθέτηση λαμπτήρων LED σε όλες τις αίθουσες του σχολείου.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και δραστηριότητα στην εγχώρια αγορά, η «ΚΑΥΚΑΣ» είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Μέσα από το δίκτυο των 58 καταστημάτων της, η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα B2B και B2C προϊόντων και υπηρεσιών. Ο εθελοντισμός αποτελεί βασικό συστατικό της εταιρικής κουλτούρας της «ΚΑΥΚΑΣ». Με την δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Σ.Σ. Οινόης, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη προσφορά αγάπης για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, αποδεικνύεται στην πράξη η δέσμευση της ΚΑΥΚΑΣ για στήριξη των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται.

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

Public: 3.000 πακέτα για μαθητές σε Μαραθώνα και Ραφήνα

Τα καταστήματα PUBLIC, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, σε ένδειξη συμπαράστασης και με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, θα προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα σχολικών ειδών στους κατοίκους των δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Όμιλος Olympia και τα καταστήματα Public θα χορηγήσουν 3.000 σχολικά πακέτα στους μαθητές των πληγεισών οικογενειών που διαμένουν μόνιμα στο Μαραθώνα και στη Ραφήνα. Τα σχολικά πακέτα καλύπτουν τις ανάγκες μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από το προσχολικό στάδιο μέχρι και το Λύκειο και περιλαμβάνουν επώνυμα, ποιοτικά σχολικά είδη, όπως σακίδια με γνωστούς παιδικούς ήρωες της εταιρίας ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε., κασετίνες και γραφική ύλη βάσει προδιαγραφών της σχολικής λίστας.

Η καταγραφή των αναγκών και η διανομή των πακέτων γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα, τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι, με παράλληλη εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων από εταιρίες του Ομίλου Olympia.

Η παράδοση των σχολικών πακέτων από την Public στους συνεργαζόμενους φορείς θα έχει ολοκληρωθεί ως την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ