Τα ΟΚ! Anytime Markets ομορφαίνουν τα σχολεία της Αττικής

Date:

Share post:

Για 8η φορά τα OK! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, άλλαξαν την όψη ακόμη ενός σχολείου της Αττικής με τη δράση «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας».

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο 113ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Η συνεργασία των ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act μετρά 4 δημιουργικά χρόνια με 8 επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμου Αθηναίων ενώ υλοποιείται με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων με στόχο την ανάδειξη της γειτονιάς και τη βελτίωση της στέγης εκπαίδευσης των μαθητών.

Για το 113ου Δημοτικό Σχολείο Αθηνών οι καλλιτέχνες της Urban Act σχεδίασαν και υλοποίησαν τις τοιχογραφίες στο προαύλιο. Η αναμόρφωση του κτιρίου ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και κορυφώθηκε στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στους τοίχους του σχολείου τους. Ξεχωριστή συμβολή είχε η παρουσία των «The Eaters», γνωστοί food bloggers και YouTubers οι οποίοι ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά.

Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OΚ! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε σχετικά: «Τα ΟΚ Anytime Markets στηρίζουν και επενδύουν στις γειτονιές για ένα φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης. Η δράση «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» σε συνεργασία με την Urban Act πραγματοποιείται για τρίτη φορά μέσα στο 2017 έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση…».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content