Τα ελληνικά όσπρια Agrino καλλιεργούνται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς στις πιο αγνές περιοχές της Ελλάδας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που τονίζει ότι μέσω των συσκευασιών μαθαίνουμε ακριβώς από ποιον, που και πως έχει καλλιεργηθεί κάθε κόκκος.
Συγκεκριμένα, κάθε Ελληνικός κόκκος οσπρίου Agrino είναι ξεχωριστός, έχει γεννηθεί από τη φροντίδα του τοπικού παραγωγού και έχει καλλιεργηθεί σύμφωνα με τις αρχές που ορίζει η Ορθή Γεωργική Πρακτική, που προστατεύουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
H Agrino είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό για να στηρίξει την προσπάθειά του και να επιλέξει τους καλύτερους κόκκους ελληνικών οσπρίων, μέσα από αποκλειστικά φυσικές διεργασίες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με υπερσύγχρονα μέσα. Με μια παγκόσμια πρωτοτυπία, το όνομα του ντόπιου παραγωγού και ο τόπος καλλιέργειάς του αναγράφονται πάνω στο πακέτο, ενώ σκανάροντας το QR code, μπορούμε να εντοπίσουμε στο χάρτη το ακριβές χωράφι στο οποίο καλλιεργήθηκε και να παρακολουθήσουμε βίντεο με όλα τα στάδια παραγωγής βήμα προς βήμα, που διασφαλίζουν ότι φτάνει στο πιάτο μας το πιο αγνό, ποιοτικό και νόστιμο όσπριο.