Connect with us

Βραβεία

Tα πρώτα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρώτων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, (στις 6 Σεπτεμβρίου), στο Μακεδονία Παλλάς, στην Θεσσαλονίκη, από την GK Media Publishing και την Palladian Conferences, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν έλαβαν τιμητικά βραβεία το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Εθνική Ασφαλιστική, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και ο ΟΠΑΠ, ενώ βραβεύθηκαν η Α.Ε. Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Geoffrey R. Pyatt, σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στην ελληνική οικονομία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Praxia bank, Αναστασία Σακελλαρίου για τη συνολική προσφορά της στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και η Ελληνίδα επιστήμονας που εργάζεται στην NASA, Ελένη Αντωνιάδου, για την προσφορά της στην επιστήμη και τον άνθρωπο.

Στην διαγωνιστική διαδικασία βραβεία έλαβαν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αναλυτικά:

Διορατική επιχείρηση – KOTRONIS K. PLASTICS S.A.

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας – OLYMPIA ELECTRONICS S.A.

Οικογενειακή Επιχείρηση – ΚONSTANTOPOULOS S.A. – OLYMP

Καινοτόμα Επιχείρηση – B&T COMPOSITES S.A.

Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση – IKTINOS HELLAS S.A.

Εξωστρεφής Επιχείρηση – MILTECH HELLAS S.A.

Γυναίκα-Επιχειρηματίας – SPANOS S.A.

Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας – GEOTEST CONSULTING & ENGINEERS S.A.

Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση – KLEEMANN HELLAS S.A.

Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση by Praxia bank – ONLINE DATA S.A.

Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης – EREN HELLAS S.A.

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Επιτεύγματα νέας επιχείρησης) – ΚENOTOM P.C.

Δόθηκαν ακόμα τιμητικοί έπαινοι στον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και στον Κύκλωπα Α.Ε. που δραστηριοποιούνται στην Σάμο και στον Έβρο για την ανάδειξη ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο εξωτερικό.

Τέλος, τιμητικό έπαινο για την προσφορά της στη διοργάνωση των βραβείων έλαβε η δικηγορική εταιρεία «ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του κατά την τελετή απονομής των βραβείων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ζούμε εποχές και μέρες ευχάριστες. Οι δηλώσεις των επενδυτών μετά την εμπειρία τους από τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εξαιρετικές κι όλες οι μεγάλες επενδύσεις που είχαν κολλήσει επί σειρά ετών, έχουν ξεκολλήσει και βρίσκονται σε τροχιά ταχείας υλοποίησης. Υπάρχει ένα καινούργιο κλίμα και η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει. Το πλεονέκτημα της χώρας σήμερα είναι ότι παρέχει επενδυτικές ευκαιρίες και η Ελλάδα έχει γίνει ο νέος ελκυστικός επενδυτικός προορισμός των επενδυτών».

O τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Με την επίλυση του Μακεδονικού, η Ελλάδα μπορεί να παίξει έναν ξεχωριστό ρόλο στα Βαλκάνια. Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται πλέον και ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας», συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «στη νέα εποχή, η Πολιτεία οφείλει να προτεραιοποιεί και να ενθαρρύνει ιδέες, όπως αυτές των ανθρώπων που βραβεύονται σήμερα, οι οποίες μπορούν να κάνουν την παραγωγή πιο αποτελεσματική και τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη».

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, αναφερόμενος στα 1α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος χαρακτήρισε «εξαιρετική ιδέα η ΔΕΘ να ταυτίζεται χρονικά με την απόδοση των βραβείων στους άριστους της επιχειρηματικότητας, γιατί αυτό αποκαθιστά και το πνεύμα της έκθεσης». Σημείωσε δε ότι «ενώ πριν από είκοσι χρόνια οι περισσότεροι Έλληνες πίστευαν ότι το κέρδος για την χώρα και η ανάπτυξη θα έρθουν από τον κρατικό τομέα, σήμερα πάνω από το 80% των Ελλήνων πιστεύει ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει μέσα από μία βιώσιμη ανάπτυξη, την οποία μπορεί να φέρει μόνο ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, η επιχειρηματικότητα».

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στον χαιρετισμό της και στο πλαίσιο της βράβευσης της Ερευνήτριας Αναγεννητικής Ιατρικής & Βιοαστροναυτικής, Ελένης Αντωνιάδου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προτίθεται να δρομολογήσει αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, ώστε εκτός από σύγχρονη και σφαιρική γνώση, να παρέχει στους νέους τα κατάλληλα εφόδια που θα τους καθιστούν πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα τους προετοιμάζουν περισσότερο για το επαγγελματικό τους μέλλον και την κοινωνική τους ενσωμάτωση».

O Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Γ. Καράογλου, στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε, μεταξύ άλλων ότι το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έχει πολλές αρμοδιότητες βοηθητικές των δραστηριοτήτων των άλλων υπουργείων, αλλά έχει και μία πολύ σημαντική αρμοδιότητα, την διεύθυνση ιδιωτικών επενδύσεων που δέχεται επενδυτικά σχέδια από 3.000.001 ευρώ έως 50.000.000 ευρώ, ελέγχει την νομιμότητά τους, τα αξιολογεί, δίνει την τελική έγκριση και ελέγχει την πορεία υλοποίησής τους.

Ο επικεφαλής του Ισραηλοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σάμπυ Μιωνής, σε σχετικό βίντεο που προβλήθηκε, μεταξύ άλλων, χαιρέτισε εκ μέρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας τη φετινή πρώτη διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σημείωσε: «Ο συνεδριακός τουρισμός είναι ένα κομμάτι του τουρισμού στο οποίο η χώρα μας μπορεί να διαπρέψει διεθνώς. Το κάνουμε ήδη με παγκόσμιας φήμης γεγονότα όπως είναι η ΔΕΘ και το Φόρουμ των Δελφών».

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές «αυτού του σημαντικού θεσμού που ξεκινά σήμερα εδώ από την Θεσσαλονίκη, όχι μόνο γιατί πραγματικά και ουσιαστικά συμβάλλουν στην επιβράβευση της σωστής, της υγιούς, εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και στην αναγνώρισή της, αλλά κυρίως γιατί επιλέγουν ως τόπο για να ξεκινήσει αυτός ο σπουδαίος θεσμός την Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα».

Ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Στη χώρα μας οφείλουμε όλοι μας να σκεφτόμαστε την ανάπτυξη. Η ανάπτυξη μπορεί να φέρει την πρόοδο αλλά και τον πλούτο και τις θέσεις εργασίας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους σημερινούς βραβευθέντες που δημιούργησαν την εξωστρέφεια και την καινοτομία. Η αυτοδιοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά».

Ο Πρόεδρος ΚΕΕ & ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, στο χαιρετισμό του, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος είναι ένας νέος θεσμός, που δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει το όραμα, τις ικανότητες και την προσπάθεια επιχειρήσεων, ομάδων, ανθρώπων».

Ο Πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, στο χαιρετισμό του, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Η επιχειρηματική αριστεία πρέπει να ανταμείβεται και να προβάλλεται, θέτοντας τα σωστά παραδείγματα για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν το μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας».

Ο Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας, στο χαιρετισμό του, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ΔΕΘ στηρίζει τέτοια γεγονότα, όπως τα 1α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος, καθώς η δουλειά μας στην έκθεση είναι να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, στο χαιρετισμό του, αρχικά συνεχάρη τους διοργανωτές για τα βραβεία που αποτίουν φόρο τιμής στις καλές επιχειρηματικές πρακτικές, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, την σωστή εταιρική διακυβέρνηση, την δημιουργικότητα, την εξωστρέφεια, την επιμονή και την επιτυχία.

Ο Καθηγητής & Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Διονύσης Χιόνης, στο χαιρετισμό του, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Η πρωτοβουλία των φορέων ΕΒΕΑ, ΚΕΕΕ, ΣΕΒΕ, ΣΒΒΕ που στήριξαν αυτή την εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας φιλοδοξούν να συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο στην καταξίωση των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στον χώρο της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας, του αποτελεσματικού management και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν και παρουσία προσκεκλημένων από τον πολιτικό κόσμο, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ασφάλειες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανώτερη διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής «EBEN GR»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Η Εταιρία τιμήθηκε με την ανώτερη διάκριση “Olympic Kotinos Wreath”, την οποία απέσπασαν μόνο τρεις εταιρίες συνολικά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Ετήσιου Ερευνητικού Συνεδρίου του ΕΒΕΝ EUROPE, παρουσία εκπροσώπων οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής, μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR, είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Το σημαντικό βραβείο “Olympic Kotinos Wreath” παρέλαβε ο αρμόδιος για θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας κ. Γιώργος Γκούσκος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη λαμβάνει φέτος την ανώτερη διάκριση Επιχειρηματικής Ηθικής και είναι η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία που βραβεύεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς είναι πλήρως εναρμονισμένη με το ISO 26000, το οποίο αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλλά και σε τομείς μείζονος σημασίας για την Εταιρία, όπως η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι Εργασιακές Σχέσεις και Πρακτικές, η Προστασία του Περιβάλλοντος, η Υπεύθυνη και Δίκαιη Προσφορά Υπηρεσιών, καθώς και η Κοινωνική Προσφορά».

Περισσότερα

Βραβεία

Δύο νέα “Αριστεία” για τη Stoiximan

Με δύο βραβεία επέστρεψε η Stoiximan από την 8η τελετή απονομής των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) την περασμένη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan απέσπασε το “Αριστείο” στην Ενότητα Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Μικροί Ήρωες by Stoiximan”– το οποίο μάλιστα πρόσφατα απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Sports Marketing for Brands» στα Sports Marketing Awards –  και το “Αριστείο” στην Ενότητα Purposeful Communication για την καμπάνια “Παίξε Υπεύθυνα”.

Οι δύο σημαντικές αυτές διακρίσεις στη μεγαλύτερη ίσως διοργάνωση για την εταιρική υπευθυνότητα στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν την υπευθυνότητα της Stoiximan τόσο στην επικοινωνία όσο και στις κοινωνικές της δράσεις. Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αυτή η ανάπτυξη βασίστηκε στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, με ενδεικτική την καμπάνια «Παίξε Υπεύθυνα». Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επενδύοντας σε δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζονται στους βασικούς πυλώνες Αθλητισμός, Υπεύθυνο Παιχνίδι και Τεχνολογία.

Η Marketing & CSR Executive της Stoiximan Ιωάννα Κοζαδίνου, η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, Πρεσβευτή του προγράμματος και μέλος της τιμητικής επιτροπής των “Αριστείων», ανάφερε σχετικά: «Οι Μικροί Ήρωες ξεκίνησαν το 2017 και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα που υλοποιούμε  μέχρι σήμερα. Αυτό που μας γεμίζει αισιοδοξία είναι το γεγονός ότι δεν έχουν σταματήσει να μεγαλώνουν και να ταξιδεύουν από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπός της δημιουργίας αυτού του προγράμματος ήταν και παραμένει το να δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά της χώρας προσφέροντάς τους ερεθίσματα και εφόδια να κατακτήσουν τα όνειρά τους…». Πρόσθεσε ότι από το 2017 μέχρι σήμερα 26.000 μαθητές έχουν ωφεληθεί μέσω του προγράμματος.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να βραβευόμαστε στην κατηγορία Purposeful Communication, την πιο πρόσφατη κατηγορία των βραβείων που στόχο έχει να αναδείξει τη δύναμη της επικοινωνίας για έναν κοινωνικό σκοπό. Για εμάς στη Stoiximan το Υπεύθυνο Παιχνίδι βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο αναπτύσσουμε και τις καμπάνιες μας. Πίσω από αυτό το βραβείο υπάρχει όχι μόνο η ομάδα Marketing της Stoiximan, αλλά ολόκληρη η εταιρεία, οι 700 εργαζόμενοι που μοιράζονται τις ίδιες αξίες της ψυχαγωγίας με ασφάλεια και υγεία», σχολίασε ο Χρήστος Τζαλαβράς, Head of Marketing & Communication Stoiximan κατά την παραλαβή του βραβείου.

Περισσότερα

Βραβεία

TÜV Austria Hellas: 25 χρόνια στην Ελλάδα

Η TÜV Austria Hellas γιόρτασε τα 25 χρόνια δράσης της στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων και της Πιστοποίησης στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος).

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας αλλά και των συνεργατών και φίλων της εταιρείας, υψηλόβαθμα στελέχη της παρουσίασαν σημαντικούς σταθμούς στην πορεία των 25 ετών επιχειρηματικής δράσης της.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Ms. Hermine Poppeller ενώ με μια εμπνευσμένη παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, ο Dr. Stefan Haas CEO του TÜV Austria Hellas, συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV Austria Group και των δυσκολιών αλλά και επιτυχιών που είχε αυτή η πορεία.

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιώτη Πασχαλάκη, Προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports και μια συνέντευξη του CEO της TÜV Austria Hellas, Ιωάννη Καλλιά στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των κ.κ. Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ