Τα Smartphones Xiaomi στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως Χορηγός της STH RALLY TEAM

Date:

Share post:

Ένα από τα πλέον εμβληματικά χωμάτινα Ράλλυ στην Ευρώπη, το Ράλλυ Ακρόπολις, έγραψε για 64η φορά ιστορία, με τα Xiaomi Smartphones, τα οποία διαθέτει και υποστηρίζει η Info Quest Τechnologies, να συμμετέχουν στη δημοφιλή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αγωνιστική ομάδα STH Rally Team, με πλήρωμα τους Στέφανο Θεοχαρόπουλο και Γιώργο Κότσαλη, και αυτοκίνητο ένα Mitsubishi Lancer Evo9, έτρεξε με Χορηγό μεταξύ άλλων τη Xiaomi και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της μάρκας, να κυριαρχεί στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Η εκκίνηση στο Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έγινε στην Ακρόπολη, στις 11:00, την Παρασκευή 1/6 και ο αγώνας περιελάμβανε την Υπερειδική διαδρομή του Ιπποδρόμου Μαρκόπουλου, ακολούθησε η ενώ το Σάββατο 2/06 οι αγωνιζόμενοι έκαναν δύο φορές τον κύκλο των τριών Ειδικών Διαδρομών «Νέα Άμφισσα», «Δροσοχώρι» και «Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα» νότια της Λαμίας, επιστρέφοντας ενδιάμεσα στο Service Park της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στις 13:52. Η Κυριακή 3/06 ακολούθησαν δύο επαναλήψεις των ΕΔ «Γραμμένη» και «Δίβρη», δυτικά και βόρεια της Λαμίας, πριν την επιστροφή στην ΠΕΛ για τον τερματισμό στις 15:04.

Το Ράλλυ Ακρόπολις προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC), όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. ‘Εχει συνολικό μήκος 867,72 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 237,89 χιλιόμετρα είναι αγωνιστικά και αποτελούν τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.