ΤΑP: Δωρεά 45.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Date:

Share post:

Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων που υλοποιεί στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑP) χθες, 27 Φεβρουαρίου, οπότε και ανακοίνωσε τη δωρεά 45.000 ευρώ στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειου», που καλύπτει γεωγραφικά την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και αναλαμβάνει παιδιά από τη γέννησή τους έως την ηλικία των 14 ετών.

Στο πλαίσιο της δωρεάς – που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και χρησιμοποιήθηκε για την ανακαίνιση και αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής με εξειδικευμένο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό – έγινε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, παρουσία διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου, ευχαρίστησε τον ΤΑΡ για τη δωρεά ο Διοικητής του Γ. Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειου», Δρ. Γεώργιος Φιλιππίδης ενώ από την πλευρά του ΤΑP, η Σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), Ζωή Μπαβαβέα και ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σπύρος Νάκος, παρουσίασαν τη στρατηγική του ΤΑP και τους στόχους του αναφορικά με την υποστήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων, την επένδυση σε εκπαιδευτικά κι επιμορφωτικά προγράμματα, και την συμβολή στην προστασία του πολίτη μέσω δωρεάς οχημάτων κοινής ωφελείας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.