Η #teamINTRASOFT έτρεξε για τον Αυτισμό στο Μαραθώνιο

Date:

Share post:

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, έλαβε μέρος στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ).

Για άλλη μια χρονιά οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δεν έλειψαν από την κορυφαία αθλητική αυτή γιορτή, που αποτελεί πλέον ορόσημο και εντάσσεται στο ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας. Οι δρομείς της ομάδας INTRASOFT πήραν μέρος στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, μαζί με πάνω από 50.000 συνολικά συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση.

Φέτος η INTRASOFT «έτρεξε για τον αυτισμό», στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.).

Από το 1992, η Ε.Ε.Π.Α.Α. προασπίζεται τα θεμελιώδη δικαιώματα ατόμων με αυτισμό, μέσα από πλήθος εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών. Η INTRASOFT αποτελεί πλέον και επίσημα υποστηρικτή των πρωτοβουλιών αυτών και ενώνει τη φωνή της με τις προσπάθειες ενημέρωσης γύρω από το θέμα του αυτισμού.

Η σημαντική προσέλευση της ομάδας #teamINTRASOFT υπογράμμισε τη δέσμευσή της εταιρείας όχι μόνο στο να κάνει τη διαφορά στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, αλλά και να έρθουν οι εργαζόμενοι κοντά ως ομάδα.

O Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Την προηγούμενη Κυριακή τρέξαμε μαζί σαν μια ομάδα, για τον αυτισμό. Η στήριξη μας σε όσους έχουν ανάγκη είναι δεδομένη και συνεχής εδώ και χρόνια και ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας ήταν για μας μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας αυτή αλλά και να δράσουμε συλλογικά για ένα κοινό στόχο. Το 2017 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTRASOFT και ευχαριστώ θερμά όλους όσους αποτελούν κομμάτι της #teamINTRASOFT».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content