Τελευταίες ημέρες εγγραφών για το 9ο Greece Race for the Cure

Date:

Share post:

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 9ο Greece Race for the Cure®, αγώνα δρόμου 5 χλμ και συμβολικό περίπατο 2 χλμ, ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει την 1η Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στο επόμενο διάστημα και να γίνουν μέλη της παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Εγγραφές αποκλειστικά για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων γίνονται έως 23 Σεπτεμβρίου Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-20:00, στα σημεία:

The Mall Athens (Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι)

Hondos Center Eρμού (Ερμού 39, Σύνταγμα)

Hondos Center Πειραιά (Τσαμαδού 17-19, Πειραιάς)

Athens Metro Mall (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος)

RIVER WEST (Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω)

Και έως 25 Σεπτεμβρίου στα σημεία:

Hard Rock Café Athens (Αδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα) Δευτέρα έως Κυριακή 10:00-23:00 μόνο για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων

Γραφεία Άλμα Ζωής, 3ης Σεπτεμβρίου 59, Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-8μμ για όλα τα είδη εγγραφών (περίπατος 2 χιλιομέτρων και αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων)

Ηλεκτρονικές εγγραφές: https://www.greecerace.gr/registration/

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 33.000 άτομα

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content