Την εταιρεία Αμφιγάλ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την εταιρεία Αμφιγάλ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση διεθνή πρωτόκολλα για την παραγωγή και εμπορία βιολογικών τυροκομικών προϊόντων.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Η πιστοποίηση της Αμφιγάλ πραγματοποιήθηκε μετά από επιθεωρήσεις της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος της εταιρείας που βρίσκεται στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας.

Οι πιστοποιήσεις της  Αμφιγάλ με βάση τα διεθνή πρότυπα και τον Κανονισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων έχει ιδιαίτερη σημασία, επιβεβαιώνοντας την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών τόσο κατά την παραγωγή όσο και κατά τη διανομή τους. 

Σημειώνεται πως η Αμφιγάλ παράγει προϊόντα από το 2017, σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος και στοχεύει στη προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τη κοινωνία.

Η εταιρεία στηρίζεται σε πολυετείς και ισχυρές σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, προσφέροντας τυροκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή. 

Το εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος της Αμφιγάλ ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016 και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2017 με συνολική έκταση 4.500 τ.μ. Βασίζεται σε υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, ενώ η δυναμικότητά του μπορεί να ξεπεράσει τους 100 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος ημερησίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!