Την ΕΥΔΑΠ επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών (ΔΕΠ) και τη Διεύθυνση Διαχείρισης & Εμπειρίας Πελατών (ΔΔΕΠ) της Γενικής Διεύθυνσης Πελατών της ΕΥΔΑΠ επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
drop of water, drop, impact-578897.jpg

H TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με την ΕΥΔΑΠ επιθεώρησε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας (ΔΕΠ και ΔΔΕΠ της Γενικής Διεύθυνσης Πελατών) με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015

Το πεδίο αναφοράς της επιθεώρησης, που πιστοποιείται, αφορά στην παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής, ψηφιακής και δια ζώσης εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ. Επίσης, στη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών της εταιρείας καθώς και στη διαχείριση παροχών ύδατος και είσπραξης λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης. 

Αναλυτικά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια των ετήσιων επιθεωρήσεων επιθεωρούνται οι Υπηρεσίες της ΔΔΕΠ και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών, που είναι υπεύθυνη και για τη γραμμή 1022 και η Υπηρεσία Στατιστικής & Συντονισμού, καθώς και κυκλικά τα 12 Περιφερειακά Κέντρα της ΔΕΠ.

Ειδικά στην παρούσα φάση επιθεωρήθηκαν τα Π.Κ. Β΄ Γαλατσίου, Αμαρουσίου και Γλυφάδας.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της ΕΥΔΑΠ με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει ξεκινήσει  από το 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!