Connect with us

Εκπαίδευση

3 υποτροφίες προσφέρει το Alba Graduate Business School

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων για την ελληνική οικονομία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διάδοχοί τους όσον αφορά την εφαρμογή νέων καινοτόμων πρακτικών, το Alba Graduate Business School, The American College of Greece προσφέρει, για τρίτη χρονιά, 3 υποτροφίες «Next Generation Family Business Scholarship», οι οποίες καλύπτουν το 50% των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματά του για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Κάθε υποτροφία «Next Generation Family Business Scholarship» απευθύνεται σε μέλη οικογενειών που αντιπροσωπεύουν την επόμενη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, με στόχο να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες απαραίτητες για τις ηγετικές θέσεις που θα κληθούν να καλύψουν στο άμεσο μέλλον, σε τομείς όπως ο στρατηγικός επαναπροσδιορισμός, η επέκταση σε νέες αγορές, η διαχείριση της καινοτομίας, οι διαπραγματεύσεις, η διαχείριση ρίσκου και τα χρηματοοικονομικά.

Από την ίδρυσή του το 1992 μέχρι σήμερα, στο Alba Graduate Business School έχει φοιτήσει σημαντικός αριθμός εκπροσώπων ελληνικών και ξένων οικογενειακών επιχειρήσεων στα διάφορα προγράμματά του, όπως: The Alba MBA, MSc in International Business and Management, MSc in Entrepreneurship, MSc in Shipping Management, MSc in Tourism Management και MSc in Marketing. Μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα που παρακολούθησαν είχαν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με στελέχη άλλων επιχειρήσεων στο πλαίσιο ομαδικών εργασιών, να λάβουν απαραίτητες γνώσεις για τη διοίκηση της επιχείρησής τους και να διευρύνουν το δίκτυό τους.

Η προθεσμία για την αποστολή των αιτήσεων της υποτροφίας λήγει στις 31 Μαΐου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το έντυπο της αίτησης και σχετικές πληροφορίες στο www.alba.acg.edu/fambiz ή επικοινωνώντας με το κέντρο επιχειρηματικότητας AHEAD του Alba Graduate Business School στο email ahead@alba.acg.edu και στο τηλέφωνο 210 8964531

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

Με χορηγία των ΕΛ.ΠΕ η πλήρης ανακατασκευή του Ειδικού Σχολικού Συγκροτήματος Ραφήνας

Με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υλοποιήθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες πλήρους αποκατάστασης των κτιρίων του Ειδικού Σχολικού Συγκροτήματος Ραφήνας τα οποία είχαν καταστραφεί από τη φονική πυρκαγιά του Ιουλίου 2018, αλλά και συνολικής ανακαίνισης και γενικότερης αναβάθμισης όλων των υποδομών και του περιβάλλοντος χώρου, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 80 παιδιά με ειδικές δεξιότητες.

Η πύρινη λαίλαπα είχε προκαλέσει σημαντικές καταστροφές στα κτίρια του Δημοτικού σχολείου και στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το υπόλοιπο κτιριακό συγκρότημα παρουσίαζε πολύ μεγάλες ελλείψεις, σε θέματα υποδομών, λειτουργικότητας και ιδιαίτερα ασφάλειας και προσβασιμότητας για τα παιδιά που φιλοξενούνται.

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από:

 • 4 κτίρια με συνολικό εμβαδόν 500m2 που στεγάζουν σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και φιλοξενούν 32 παιδιά Δημοτικού & Νηπιαγωγείου με ειδικές ικανότητες, καθώς επίσης
 • 2 κτίρια με συνολικό εμβαδόν 620m2 που στεγάζουν το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Ραφήνας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φιλοξενούνται 45 παιδιά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ηλικίας 15 – 23 ετών, με ειδικές ικανότητες.

Οι νέοι χώροι διαμορφώθηκαν πλήρως από την θυγατρική του Ομίλου τεχνική εταιρεία ΑΣΠΡΟΦΟΣ, με βάση τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζονται από τον ΕΛΟΤ. Ο χρόνος υλοποίησης του Έργου ανακατασκευής – συνολικού κόστους 830.000€ – αποτελεί ρεκόρ, καθώς τα σχολεία ήταν σε λειτουργία έως τα μέσα Ιουνίου 2019 και όλες οι εργασίες στα 5 από τα 6 κτίρια και τον περιβάλλοντα χώρο πραγματοποιήθηκαν τους 3 καλοκαιρινούς μήνες που μεσολάβησαν έως την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η τελετή παράδοσης του Έργου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με «ανθισμένα» χαμόγελα στα πρόσωπα των μαθητών και έκδηλη την ικανοποίηση των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Κατά τη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Παπαθανασίου, επεσήμανε:

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κι εγώ προσωπικά αισθανόμαστε εξαιρετική χαρά, γιατί σήμερα παραδίδουμε προς χρήση ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα, ένα έργο υπόδειγμα για να φοιτήσουν δεκάδες παιδιά από ολόκληρη την Αττική που είναι μαθητές ειδικών δεξιοτήτων και έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή, στη γνώση και στην ποιοτική εκπαίδευση. Ο Όμιλος θεώρησε πολύ σημαντική την ανακατασκευή όχι μόνο του νηπιαγωγείου, αλλά και των υπολοίπων κτιρίων, του δημοτικού και των γραφείων διοίκησης, καθώς έχριζαν αποκατάστασης για να καταστούν πλήρως λειτουργικά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ολοκληρώθηκε το έργο σε χρόνο-ρεκόρ μόλις τριών μηνών, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες, όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ευχαρίστησε τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  «για την πολύ γενναία χορηγία του» που, όπως είπε, «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση» και υποστήριξε ότι το Ειδικό Σχολικό Συγκρότημα Ραφήνας αποτελεί πλέον ένα έργο – υπόδειγμα για ολόκληρη την Αττική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής κ. Νίκος Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιος Αυγερινός, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Στέφανος Καπέλλας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτριος Νικολετσόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και εκπρόσωποι Φορέων και Οργανώσεων. Παρέστησαν επίσης, τόσο ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας “ASPROFOS Engineering” κ.κ. Βασίλης Κουνέλης και Πέτρος Παπασωτηρίου, όσο και ο Πρύτανης κ. Σπυρίδων Κίντζιος και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ιορδάνης Χατζηπαυλίδης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την ευγενική χορηγία του οποίου πραγματοποιήθηκε η Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου.

Πριν τις εργασίες αποκατάστασης του Σχολικού συγκροτήματος είχε προηγηθεί ο καθαρισμός από τα καμένα, ενώ στη συνέχεια εκπονήθηκαν με χρηματοδότηση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ οι απαραίτητες Μελέτες, που αφορούσαν σε:

 • Τοπογραφική Αποτύπωση κτιρίων και περιβάλλοντος χώρου
 • Αποτύπωση στο πεδίο υφιστάμενης κατάστασης κτιρίων
 • Νέα αρχιτεκτονική πρόταση για το σχολικό συγκρότημα
 • Νέα μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας και πυρανίχνευσης σε όλα τα κτίρια
 • Νέες ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες για 2 κτίρια
 • Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ακολούθως, τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησαν με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες για :

 • Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων (πόρτες και παράθυρα) του κτιριακού συγκροτήματος με νέα ενεργειακά
 • Τοποθέτηση μονώσεων τοίχων και στεγών
 • Αντικατάσταση όλων των εσωτερικών δαπέδων με νέα σύγχρονων προδιαγραφών
 • Ανακαίνιση υφιστάμενων WC και κατασκευή νέων, καθώς και διαμόρφωση WC ΑΜΕΑ σε όλα τα κτίρια
 • Επίχρισμα και βάψιμο εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών

Οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες για νέες διαρρυθμίσεις στα περισσότερα κτίρια, όπως:

 • Εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος πυροπροστασίας και πυρανίχνευσης
 • Εγκατάσταση νέων συστημάτων ύδρευσης σε όλη την εγκατάσταση
 • Αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών πινάκων σε όλα τα κτίρια
 • Αντικατάσταση και τοποθέτηση πρόσθετων καλωδίων τηλεφώνου και Διαδικτύου
 • Επισκευή της εγκατάστασης θέρμανσης του συγκροτήματος
 • Αντικατάσταση όλων των υπαρχόντων φωτιστικών με νέα τύπου LED και προσθήκη νέων
 • Αντικατάσταση όλων των διακοπτών και πριζών
 • Επισκευή και αντικατάσταση κλιματιστικών όπου απαιτούνταν

Υλοποιήθηκαν επίσης εργασίες για τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου απορροή όμβριων, δενδροφυτεύσεις, χρωματισμοί κ.λπ., σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

 • Διαμόρφωση χώρου κηπευτικής απασχόλησης των παιδιών με κατασκευή σύγχρονου θερμοκηπίου, ερμάρια υπαίθριας φύτευσης, πέργκολα αναψυχής και υπαίθριας διδασκαλίας σε συνεργασία πάλι με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
 • Επιδιόρθωση ρύσεων απορροής όμβριων στο σύνολο του περιβάλλοντος χώρου και διάστρωση δαπέδων με πιστοποιημένο υλικό
 • Συντήρηση και βάψιμο περίφραξης, κιγκλιδωμάτων και σχαρών με αντισκωριακή βαφή
 • Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο και Μίνι γηπέδου μπάσκετ στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
 • Κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς στο Δημοτικό Σχολείο, με πολυόργανο Play Center τοποθετημένο πάνω σε κατάλληλου πάχους πιστοποιημένες πλάκες δαπέδου ασφαλείας
 • Δημιουργία χώρου καθιστικού στο Δημοτικό Σχολείο, με σταθεροποιημένο δάπεδο κάτω από τον υπάρχοντα πλάτανο, ανάμεσα σε φυτεύσεις με αρωματικά φυτά
 • Δημιουργία χώρου διεξαγωγής μαθημάτων γεωπονικής στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
 • Εγκατάσταση θερμοκηπίου υψηλών προδιαγραφών, με ράμπες και διαδρόμους από σταθεροποιημένο δάπεδο, παρτέρια υπερυψωμένα για μαθητές με αμαξίδιο, όπου μπορούν τα παιδιά να καλλιεργήσουν.

Η κοινωνική δράση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δεν περιορίστηκε στην πλήρη ανακατασκευή και ανακαίνιση του Ειδικού Σχολικού Συγκροτήματος Ραφήνας. Από την πρώτη στιγμή της φονικής καταστροφής, στάθηκε αρωγός προς την κοινωνία για να συμβάλλει στην ανακούφιση όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Άμεσα αποφασίσθηκε η κάλυψη της δαπάνης για αεροφωτογράφιση των καμένων εκτάσεων, ενώ παράλληλα καλύφθηκαν οι ανάγκες σε καύσιμα για την κοπή των καμένων δένδρων, τα οποία υπολογίζονται σε περισσότερα από 200.000 λίτρα βενζίνης, μέσω του δικτύου πρατηρίων ΕΚΟ και ΒΡ.

Επιπροσθέτως, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία είναι η χρηματοδότηση για τα επόμενα χρόνια της δραστηριότητας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, που αφορά σε:

 • Ενίσχυση του μετεωρολογικού δικτύου επίγειων μετρήσεων στην Αττική, μέσω του οποίου θα ενισχυθεί η δυνατότητα πρόβλεψης έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρών στην περιοχή
 • Αναβάθμιση των υποδομών και των πληροφοριακών συστημάτων του Κέντρου Αριστείας BEYOND, το οποίο καταγράφει σε πραγματικό χρόνο και προβλέπει την εξάπλωση των πυρκαγιών στην περιοχή της Αττικής
 • Στήριξη της δημιουργίας του Εθνικού δικτύου για την κλιματική αλλαγή.

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, υλοποιεί σταθερά ένα ευρύ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερα

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

Μέχρι 5/11 αιτήσεις για τις υποτροφίες Chevening

Νέος κύκλος ανοίγει για το πρόγραμμα υποτροφιών Chevening από την βρετανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ο νέος κύκλος θα εγκαινιστεί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης αύριο Πέμπτη στη βρετανική πρεσβεία. Το πρόγραμμα Chevening αφορά μεταπτυχιακές σπουδές και οι υποτροφίες απονέμονται σε ανθρώπους που υποδεικνύουν ηγετικό προφίλ, έχουν δυνατό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη χώρα τους. Στα 36 χρόνια λειτουργίας του, 50.000 εξέχοντες επαγγελματίες από περισσότερες από 160 χώρες είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν μέσω του Chevening.

Πέρυσι το πρόγραμμα έδωσε τη δυνατότητα σε δύο Έλληνες φοιτητές να διεκδικήσουν από μία υποτροφία για ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στον ευρύτερο τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020.

Φέτος, η βρετανική κυβέρνηση και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρουν και πάλι μία Υποτροφία Chevening, για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας: www.chevening.org/apply για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών σε ένα διευρυμένο φάσμα τομέων: Διεθνή Ανάπτυξη (Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και Κοινωνική Πολιτική), Δημόσια Διοίκηση, Κοινωνική Διοίκηση, Νομικές Επιστήμες (ιδανικά με εξειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα), Ιατρικές Επιστήμες, Μηχανολογία και Τεχνολογία, Βιολογία και Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Η Βρετανίδα Πρέσβης στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ ανέφερε σχετικά: Αξιοποιώντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές σε ένα εκλεκτό ακαδημαϊκό περιβάλλον, οι Υπότροφοι Chevening αποκτούν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουν το μέλλον τους πίσω στην Ελλάδα.

Η Εύα Λιανού, Γενική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, δήλωσε: Η εν λόγω συνεργασία εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση για την υποστήριξη στοχευμένων δράσεων σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην εκπαίδευση.

Ο κ. Μπεν Κόουτς, Επικεφαλής Υποτροφιών στο υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, εξήγησε ότι οι υποτροφίες Chevening αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Βρετανία. Η υποτροφία Chevening μπορεί να γίνει μια εμπειρία καθοριστική για τις τοπικές κοινωνίες και τις χώρες όπου θα επιστρέψουν οι υπότροφοι και θα αξιοποιήσουν την εμπειρία τους στη Βρετανία για να προσφέρουν στον τομέα που επέλεξαν.

Η Λουίζ Τόμσον, Υπεύθυνη Προγράμματος Υποτροφιών Chevening, σημείωσε: Οι υποτροφίες Chevening δίνουν τη δυνατότητα στους υπότροφους να διαμορφώσουν οι ίδιοι την εμπειρία τους. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12.000 μεταπτυχιακά προγράμματα σε 150 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα βρετανικά πανεπιστήμια βρίσκονται σταθερά στις υψηλότερες θέσεις των διεθνών αξιολογήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές διοργανώνουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και δράσεων ώστε οι υπότροφοί μας να γνωρίσουν από κοντά την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία της Βρετανίας

Περισσότερα

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

RG Connect19: Κινητοποίηση καινοτόμων επενδύσεων

Το RG Connect19, το 6ο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού Reload Greece, θα φέρει κοντά τη διεθνή κοινότητα επιχειρηματιών, επενδυτών, ακαδημαϊκών, φορέων χάραξης πολιτικής, επαγγελματιών και δημοσιογράφων προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας, τις επενδύσεις και την καινοτομία στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας παραδείγματα από άλλες χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

Με τίτλο Greece Open for Business- Η Ελλάδα ανοιχτή στην επιχειρηματική δραστηριότητα, το φετινό συνέδριο θα τρέξει με τρία ταυτόχρονα δρώμενα CONNECT, LEARN και INSPIRE, παρουσιάζοντας ομιλίες που εμπνέουν, πρακτικά σεμινάρια και ευκαιρίες για δικτύωση.

Το μονοήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στα γραφεία της εταιρίας Allen & Overy LLP στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το London Business School, το London School of Economics και το Κέντρο South East European Studies (SEESOX) του University of Oxford. Το RG Connect19 θα φιλοξενήσει πάνω από 40 διεθνείς ομιλητές και πάνω 10 startup εταιρίες από το δίκτυο του Reload Greece.

Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται οι:

Ανδρέας Σταυρόπουλος, Partner στην επενδυτική εταιρία Threshold VC, (ex DFJ), στο San Francisco. Ο κ. Σταυρόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο εταιριών όπως οι Balena, CircleCI, Diamanti, Forward Networks, Lexent Bio, Mythic, NumberAI, και Tango.

Δρ. Andrew Scott, Καθηγητής Οικονομικών στο London Business School, Fellow of All Souls, Oxford University και στο Centre for Economic Policy Research, καθώς επίσης και συγγραφέας του επιτυχημένου βιβλίου ‘The 100-Year Life’. Ο κ. Scott είναι σύμβουλος του ΗM Treasury, της Τράπεζας της Αγγλίας, του House of Commons, μη Εκτελεστικός Διευθυντής στην Αρχή Οικονομικών Υπηρεσιών και Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού του Μαυρίκιου.

Φίλιππα Μιχάλη, CEO της Allianz Greece και μέλος της Allianz Hellas Executive Committee, της Project Management Steering Committee, και του global Allianz Sponsorship Diverse Leadership programme.

Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Group Chief Strategy, Transformation & Wholesale Officer στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας.

Λιάνα Γούτα, Διευθύντρια Ενεργειακής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ AE

Μαρία Κολιτσίδα, Ιδρύτρια και CEO της winningminds.ai, λύση για την ανάλυση της συνομιλίας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, και πρώην Επίκουρη καθηγήτρια στα Hult International Business Schools.

Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Delft University of Technology και στο Rotterdam Additive Manufacturing Lab, RAMLAB. Ο κ. Γούλας είναι ειδικός στην τρισδιάστατη εκτύπωση μεγάλων επιφανειών από ατσάλι, ενώ έχει συν-παράξει την 1η προπέλα πλοίου σε τρισδιάστατη εκτύπωση, την WAAMpeller, για την οποία κατέλαβε μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness 2019.

Δρ. Νικόλαος Μαυρίδης, Ιδρυτής και Διευθυντής του Interactive Robots and Media Lab (IRML), 2 φορές ομιλητής TESDx και πρώην αναπληρωτής καθηγητής στα United Arab Emirates University, NYU Abu Dhabi και NYU Poly. Ο Δρ. Μαυρίδης είναι μέντορας στο MIT Enterprise Forum και στην θερμοκοιτίδα FasterCapital με έδρα το Dubai.

Νίκη Συροπούλου, Διευθύντρια του SingularityU Greece Summit στην Αθήνα, Ιδρύτρια του TEDxAcademy και Διεθνής Εκτελετική Διευθύντρια του Δικτύου Αποφοίτων της P&G.

Σούλα Παρασσίδη, Διεθνώς Αναγνωρισμένη Σοπράνο, που έχει πρωταγωνιστήσει σε σκηνές όπως, η Opera Leipzig, η Orchestre National de Capitole de Toulouse, η Opéra-Théatre de Metz Métropole, η Berlin Philharmonie και η Vancouver Opera και είναι Συν-Ιδρύτρια του Living Opera Project.

Νικόλαος Σουλόπουλος, Αναλυτής- Advanced Transport στο Bloomberg New Energy Finance.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ