Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τη «Φλόγα»

Date:

Share post:

Το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House στηρίζει έμπρακτα τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Τα Goody’s Burger House μέσω της πασχαλινής πρωτοβουλίας «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο» διέθεσαν μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες delivery, ώστε να συνεισφέρουν στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων όλων των ξενώνων του συλλόγου.

Η ομάδα των Goody’s Burger House επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Φλόγας» στην Αθήνα μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας, συνάντησε τα παιδιά και τους προσέφερε παιδικά γεύματα και δώρα από τα Goody’s Burger House.

Η Λυδία Τούρλου, Group Brand Manager των Goody’s Burger House δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, και ειδικά προς τα παιδιά, αποτελεί προτεραιότητα. Το ArGOODaki των Goody’s Burger House απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι το διαχρονικό όχημα για την έκφραση αυτής της αλληλεγγύης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν την Πασχαλινή δράση του ArGOODaki, και πρόσφεραν αγάπη μέσα από τα σπίτια τους, συμβάλλοντας στη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο το ArGOODaki θα είναι και φέτος πιστό στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού του, ώστε να προσφέρει ξανά ελπίδα και χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Εκ μέρους της «ΦΛΟΓΑ», η Πρόεδρος Μαρία Τρυφωνίδου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της «ΦΛΟΓΑ» το ArGOODaki. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες όλων των ξενώνων που διατηρούμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και να κρατάμε τη φλόγα της αγάπης ζωντανή».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content