Το Divani Apollon Palace & Thalasso λέει όχι στο κάπνισμα

Date:

Share post:

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καπνίσματος που γιορτάζεται στις 31 Μαΐου, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της wellness φιλοσοφίας στο χώρο της φιλοξενίας, υιοθετεί πρακτικές που συνάδουν με ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και γίνεται επισήμως non-smoking hotel, απαγορεύοντας το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του.

Με αυτήν την κίνηση, το ξενοδοχείο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του μια συνολική εμπειρία ευεξίας και υγιεινού τρόπου ζωής με αφετηρία τα προγράμματα #DivineYou και το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση ενός καλύτερου εαυτού με την υποστήριξη του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού του Spa και του ξενοδοχείου καθώς και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού, ο επισκέπτης μυείται σε ένα κόσμο απόλυτης ευεξίας.

Η “διαδρομή” αυτή αναβαθμίζεται πλέον και με τον επίσημο τίτλο του non-smoking hotel.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.