Connect with us

Τουρισμός

Το Divani Apollon Palace & Thalasso λέει όχι στο κάπνισμα

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καπνίσματος που γιορτάζεται στις 31 Μαΐου, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της wellness φιλοσοφίας στο χώρο της φιλοξενίας, υιοθετεί πρακτικές που συνάδουν με ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και γίνεται επισήμως non-smoking hotel, απαγορεύοντας το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του.

Με αυτήν την κίνηση, το ξενοδοχείο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του μια συνολική εμπειρία ευεξίας και υγιεινού τρόπου ζωής με αφετηρία τα προγράμματα #DivineYou και το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση ενός καλύτερου εαυτού με την υποστήριξη του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού του Spa και του ξενοδοχείου καθώς και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού, ο επισκέπτης μυείται σε ένα κόσμο απόλυτης ευεξίας.

Η “διαδρομή” αυτή αναβαθμίζεται πλέον και με τον επίσημο τίτλο του non-smoking hotel.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

D MARIN: Πιστοποίηση Safe Restart για τις μαρίνες

Με εξαιρετική ικανοποίηση η D-Marin, εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, ανακοίνωσε τη λήψη πιστοποίησης Safe Restart από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) και για τις τρεις μαρίνες που διαχειρίζεται, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απαιτούμενος έλεγχος για τη συμμόρφωση βάσει των προδιαγραφών σε ότι αφορά στην πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών, καθιστώντας τις μαρίνες από τους πιο ασφαλείς  προορισμούς ελλιμενισμού των σκαφών.

Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως προτεραιότητα της D-Marin αποτελεί η διασφάλιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου, τόσο των εργαζομένων, των πελατών όσο και των επισκεπτών, καθώς εφαρμόζονται όλες οι υποχρεωτικές οδηγίες για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μετάδοσης σε πλήρη συμμόρφωση με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα, σε όλους τους χώρους υποδοχής των μαρινών καθώς και στον κοινόχρηστο εξοπλισμό, πραγματοποιούνται τακτικά απολυμάνσεις, έχουν επιβληθεί τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας στο προσωπικό των μαρινών και έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευσή του για  την ορθή χρήση τους. Επιπλέον, έχουν υιοθετηθεί μέτρα ειδικής σήμανσης και ελεγχόμενης εισόδου για τη διατήρηση της απόστασης του 1,5m μεταξύ των ατόμων και σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.

Περισσότερα

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

H Hotels Collection: Safe Restart από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τα ξενοδοχεία Mayia Resort, Princess Andriana, Lindos Princess και Rodos Princess του ξενοδοχειακού ομίλου H Hotels Collection, που βρίσκονται στη Ρόδο αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση την υπηρεσία Safe Restart.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η αξιολόγηση ενός από τους κορυφαίους ομίλους της χώρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ρόδο για περισσότερα από 25 χρόνια και εξελίσσεται συνεχώς σεβόμενος την τοπική κουλτούρα και το περιβάλλον αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει ο έλεγχος Safe Restart στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Παράλληλα, η επιλογή της υπηρεσίας Safe Restart από την οικογένεια Χατζηλαζάρου, στην οποία και ανήκει ο όμιλος H Hotels Collection αποτελεί τόσο ψήφο εμπιστοσύνης της επιχείρησης απέναντι στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης της χώρας, όσο και επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. 

Ο όμιλος H Hotels Collection επενδύει σε έμπειρο προσωπικό – που αποτελεί την κινητήρια δύναμη του Ομίλου, σε ανώτερης ποιότητας φαγητό, σε δεοντολογικές πρακτικές και καινοτομίες σε όλους τους τομείς. Έτσι, εξασφαλίζει διαμονή που ξεπερνά κάθε προσδοκία, πάντα με απόλυτο σεβασμό στους επισκέπτες, το προσωπικό και το περιβάλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η υπηρεσία Safe Restart πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία ενώ τιμολογείται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε επίπεδα κόστους, προσφέροντας έμπρακτη υποστήριξη στον χειμαζόμενο τουριστικό κλάδο. 

Σημειώνεται επίσης πως η εν λόγω υπηρεσία έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Uxue Αzpiroz, Vice President Food και Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά:  “Είμαστε υπερήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τον Όμιλο H Hotels και για την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει στις υπηρεσίες μας για την πιστοποίηση των ξενοδοχείων του σύμφωνα με μια σειρά διαφορετικών προτύπων και τεχνικών ελέγχων. Με τον έλεγχο Safe Restart τα H Hotels απέδειξαν για άλλη μια φορά τη δέσμευσή τους για την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες τους αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το προσωπικό που απασχολεί η οικογένεια Xατζηλαζάρου”.

Νίκος Στάθης, Quality, Safety & Sustainability Manager του ομίλου H Hotels Collection τόνισε πως: «Για εμάς στην H Hotels Collection, θεμελιώδεις αρχές αποτελούν η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ο σεβασμός στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες στις οποίες κληθήκαμε να λειτουργήσουμε τα ξενοδοχεία φέτος, προτάξαμε το κοινωνικό μας χρέος και με απόλυτη προσήλωση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθώς και με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού και των συνεργατών μας, ανοίξαμε τα τέσσερα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της εταιρίας μας στη Νότια Ρόδο. Η βεβαίωση Safe Restart έρχεται να επαληθεύσει και να επικυρώσει την τήρηση και ορθή διαχείριση των πρωτόκολλων μέσα από το εσωτερικό μας πρωτόκολλο “Travel with Safety”, ενώ παράλληλα επισφραγίζεται η πολυετής και πολυεπίπεδη συνεργασία μας με τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD)».

Περισσότερα

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

Hotel Nikopolis Thessaloniki: Κατά του Covid-19 με τη EUROCERT

Η EUROCERT χορήγησε Βεβαίωση Συμμόρφωσης στο Hotel Nikopolis Thessaloniki παρέχοντας το δικαίωμα χρήσης του ειδικού Σήματος EUROCERT «PROTOCOL AGAINST COVID19 – IN PLACE».

Ειδικότερα, μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι Τουριστικές Επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη βούληση και τη δέσμευση της Διοίκησης του Hotel Nikopolis Thessaloniki να διασφαλίζει την ύπαρξη των βέλτιστων συνθηκών διαμονής των επισκεπτών του στη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Hotel Nikopolis Thessaloniki, που είναι Boutique City Resort, βρίσκεται 3 χλµ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 50 χλµ. από την Χαλκιδική. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των 99 υπερπολυτελών δωματίων και σουιτών του, µε αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης, εξυψώνει τη φιλοξενία σε απόλαυση.

Περισσότερα
κουφώματα pvc τεχνοπαν

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ