Το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ στο ECO – FEST 2020

Date:

Share post:

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, συνεχίζοντας να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ανάληψης δράσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχει ως ο Μεγάλος Χορηγός στο ECO – FEST 2020. Πρόκειται για μια διοργάνωση αφιερωμένη στην Ηλεκτροκίνηση, στις Πράσινες Πόλεις και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που πραγματοποιείται από τις 18 ως τις 19 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη (Γκάζι).

To περίπτερο της εταιρείας πραγματοποεί εγκαίνια τo Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη. Την ίδια μέρα θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαίμαχων παικτών της Εθνικής Ομάδας, με τους Κ. Τσαρτσαρή & Α. Γλυνιαδάκη, και της ομάδας της Κιβωτού του Κόσμου με προπονητή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 10:00 π.μ. πραγματοποείται το 3rd ECO-MOBILITY CONFERENCE, στο αμφιθέατρο Innovathens, όπου ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Γιάννης Μητρόπουλος θα συμμετάσχει στην 1η ενότητα του Συνεδρίου με θέμα «Εναλλακτικά καύσιμα και βιώσιμη ανάπτυξη».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.