To Hilton Αθηνών συμμετέχει στο Global Month of Service 2016!

Date:

Share post:

Από το 2012, το Global Month of Service είναι η μεγαλύτερη ετήσια πρωτοβουλία της αλυσίδας Hilton Hotel & Resorts, η οποία κινητοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της από όλο τον κόσμο με σκοπό  να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από μια ποικιλία εθελοντικών δραστηριοτήτων.

Για τον εορτασμό του Global Month of Service, τον μήνα Οκτώβριο, πάνω από 30 εθελοντές από το προσωπικό του Hilton Αθηνών συνέβαλαν στην οργάνωση διαφόρων δραστηριοτήτων.

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες του Hilton Αθηνών, αποτελούν μέρος της παραπάνω πρωτοβουλίας της Hilton και αναγνωρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει τις κοινότητες όπου οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν.

Στις 4 Οκτωβρίου, το προσωπικό του ξενοδοχείου πρόσφερε στις οικογένειες που φροντίζει η εθελοντική ομάδα «Ανατόλια» παρέχοντας τους τρόφιμα, ρούχα, ψυχολογική  υποστήριξη και άλλες   υπηρεσίες   προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, 100 λίτρα ελαιόλαδο.

Στις  24 Οκτωβρίου,  17 παιδιά από την φιλανθρωπική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκαν το Hilton Αθηνών και συμμετείχαν σε ένα μοναδικό μάθημα μαγειρικής. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν παρέα με τους σεφ του ξενοδοχείου και να περάσουν μια δημιουργική μέρα μαζί τους.

Στις 25 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι από τα τμήματα της Κουζίνας, της Υπηρεσίας Δωματίων και του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού επισκέφθηκαν ένα από τα σπίτια φιλοξενίας της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να τους μεταδώσουν μέρος από την τεχνογνωσία, την εμπειρία τους και να τους συμβουλέψουν σε θέματα που αφορούν νέους, αποδοτικούς και οικονομικούς τρόπους μαγειρικής και καθαριότητας των χώρων που ζουν τα παιδιά.

Στις 27 Οκτωβρίου, 23 παιδιά – μέλη των οικογενειών που φροντίζει η «Ανατόλια», παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής  σε μια από τις κουζίνες του ξενοδοχείου. Ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη δραστηριότητα εκείνη τη μέρα, 15 ετών, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλους τους χώρους της κουζίνας, και να γίνει για ένα χρονικό διάστημα «βοηθός» στο ζαχαροπλαστείο του Hilton Αθηνών. Επιπλέον, ο Executive Chef του ξενοδοχείου ήταν εκεί για να μοιραστεί με τα παιδιά την εμπειρία του καθώς και διάφορες μεθόδους μαγειρικής με τις οποίες  μπορούν εύκολα να πειραματιστούν.

Το προσωπικό της  Hilton θα συνεχίσει να προσφέρει το χρόνο, τις δεξιότητες και την εμπειρία του σε ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για να προσφέρουν ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμη καλύτερο αύριο σε παιδιά, νέους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες της Hilton και το Global Month of Service 2016 επισκεφθείτε το: news.hiltonworldwide.com

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.