To instacar στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ και την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος

Date:

Share post:

Το instacar είναι η πιο δημοφιλής πλήρως ψηφιακή υπηρεσία ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019, για να αλλάξει τα δεδομένα του leasing στη χώρα. Αναπόσπαστο μέρος της αποστολής του instacar είναι η αρμονική σύνδεση της επιχειρηματικής του ανάπτυξης, με τη διατήρηση ενός διευρυμένου κοινωνικού αποτυπώματος. Για το λόγο αυτό, αναλαμβάνει και υλοποιεί ενέργειες, με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο, στηρίζοντας οργανώσεις και φορείς με σημαντική κοινωνική δράση. 

Στις αρχές του 2023, το instacar, ενεργοποίησε τους χρήστες του TikTok, δωρίζοντας χρήματα για κάθε video συμμετοχής, στην Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος, της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε το 2011 και μέσω της κοινωνικής κουζίνας, προσφέρει καθημερινά χιλιάδες γεύματα, σε ανθρώπους σε ανάγκη. Με την ολοκλήρωση της ενέργειας, η ομάδα του instacar επισκέφτηκε την έδρα του Άλλου Ανθρώπου, στο Μεταξουργείο, ενισχύοντας τη δράση της ομάδας της κοινωνικής κουζίνας, μαγειρεύοντας και μοιράζοντας φαγητό.

Πριν από λίγες ημέρες, το instacar υλοποίησε ακόμη μια ενέργεια κοινωνικής υπευθυνότητας, συμβάλλοντας στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα που στηρίζει ολοκληρωμένα, παιδιά με κινητική αναπηρία και νευρο-αναπτυξιακά ελλείμματα. Το instacar προχώρησε στην παράδοση, με τη μορφή leasing, ενός αυτοκινήτου, καλύπτοντας τις ανάγκες της οργάνωσης για μετακινήσεις εντός της πόλης αλλά και για τις μεταφορές των παιδιών σε άλλες δομές της ΕΛΕΠΑΠ εκτός Αττικής, ενώ δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της οργάνωσης, με τις δικές του δυνάμεις και την ομάδα του instacar. 

Το instacar, ιδρύθηκε το 2018 και έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας του τον Σεπτέμβριο του 2019, παρέχοντας μια καινοτόμο λύση, για να καλύψει το κενό ανάμεσα στην ενοικίαση οχημάτων και το παραδοσιακό leasing, με τα μακροχρόνια κλειστά συμβόλαια. Η πλέον επιτυχημένη ελληνική startup, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μέσα σε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με το ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο οχημάτων, συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, διατηρώντας μια ομάδα 65 ατόμων στο δυναμικό της και καταγράφοντας ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 100% ετησίως, σε μια αγορά, αυτή της ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων, η οποία αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικές παγκοσμίως. 

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content