Το Μπαρ Μπεε Κιου στηρίζει τα παιδιά του Τζάνειου Νοσοκομείου

Date:

Share post:

Σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα προχωρά το Μπαρ Μπεε Κιου με το Τζάνειο Νοσοκομείο. 

Ειδικότερα, το Μπαρ Μπεε Κιου θα προσφέρει στο Ίδρυμα σε μηνιαία βάση ειδικά διαμορφωμένα παιδικά γεύματα που βασίζονται στα ζουμερά και πληθωρικά υλικά του. Στόχος της ενέργειας είναι μέσα από την διαδικασία της καθημερινής διατροφής το Μπαρ Μπεε Κιου να μοιράσει στιγμές χαράς και απόλαυσης στα παιδιά του Τζάνειου Νοσοκομείου. 

Το Μπαρ Μπεε Κιου χαίρεται να προσφέρει στην κοινωνία και να βελτιώνει την καθημερινότητα και τη διάθεση των ανθρώπων ιδίως όταν αποδέκτες της ενέργειας είναι τα παιδιά, το χαμόγελο των οποίων είναι πολύτιμο «συστατικό» για το αύριο. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content