Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου είναι ασφαλές

Date:

Share post:

Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου σε αποθήκη σπιτιού στην περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης, τα Παιδικά Χωριά SOS ενημέρωσαν ότι το συμβάν δεν αφορά το Παιδικό Χωριό SOS το οποίο βρίσκεται στο Πλαγιάρι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του Φιλύρου, όπου λειτουργεί ένα ίδρυμα παρεμφερές με τα Παιδικά Χωριά SOS, το οποίο ονομάζεται Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και ουδεμία σχέση έχει με το Παιδικό Χωριό SOS.

Όπως έχουν ενημερωθεί οι συνεργάτες των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο είναι ασφαλή και καλά στην υγεία τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content