Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® συνεχίζεται με ανανεωμένη μορφή και έμφαση στην Υπεύθυνη Ιδιοκτησία

Date:

Share post:

Με ιδιαίτερη χαρά η Mars Hellas ανακοινώνει τη συνέχιση της στήριξης του θεσμού της υιοθεσίας σκύλων χωρίς στέγη μέσω του ανασχεδιασμένου Προγράμματος Υιοθεσίας Pedigree® το οποίο προσφέρει στον ανάδοχο ένα ολοκληρωμένο πακέτο διατροφής, φροντίδας και επιστημονικών συμβουλών.

Συγκεκριμένα, για κάθε υιοθεσία σκύλου που γίνεται μέσω μίας εκ των 49 φιλοζωικών οργανώσεων που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® σε όλη την Ελλάδα, ο νέος ιδιοκτήτης λαμβάνει χωρίς καμία χρέωση το κουτί καλωσορίσματος Pedigree®. Πρόκειται για μια συσκευασία δώρου που εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα για το ξεκίνημα της καινούργιας ζωής του σκύλου πάνω σε σωστές βάσεις. Περιλαμβάνει προϊόντα διατροφής και οδοντικής φροντίδας Pedigree® όπως επίσης και ένα πλούσιο υποστηρικτικό υλικό που θα βοηθήσει τους νέους αναδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νέο κατοικίδιο τους.     Με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία του αναδόχου, η αποστολή του πακέτου θα γίνεται στη διεύθυνση κατοικίας που δηλώνει στη φόρμα υιοθεσίας, η οποία είναι διαθέσιμη στη σελίδα www.pedigree.gr.

Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree ξεκίνησε στα τέλη του 2010 και στη διάρκεια των έξι και πλέον χρόνων εφαρμογής του έχει γίνει δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τη ζωοφιλική κοινότητα, έχοντας συμβάλει στην εξεύρεση στέγης για  πάνω από 3.700 σκύλους που φιλοξενούνταν σε καταφύγια όλης της χώρας.

Χαιρετίζοντας την έναρξη της ανανεωμένης μορφής του προγράμματος, η κυρία Χριστίνα Γιαπιτζάκη, Senior Brand Manager Petcare δήλωσε:

«Με αίσθημα ικανοποίησης για την ευρεία αποδοχή του προγράμματος, αλλά και ευθύνης για την περαιτέρω ενδυνάμωση της προσπάθειάς μας για μείωση του φαινομένου της εγκατάλειψης σκύλων, εμπλουτίσαμε το περιεχόμενο του πακέτου υποστήριξης της υιοθεσίας εντάσσοντας οδηγίες για την υπεύθυνη ιδιοκτησία και προϊόντα για την πληρέστερη καθημερινή φροντίδα του σκύλου. Παράλληλα, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τους δεσμούς μας με τις φιλοζωικές οργανώσεις, στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το πολύτιμο έργο που επιτελούν υπό δύσκολες συνθήκες». Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® αποτελεί μέρος της πολιτικής για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα που εφαρμόζει η Mars Hellas.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content