Το TEZA στηρίζει το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων “Φάρος του Κόσμου”

Date:

Share post:

Μια γιορτή-έκπληξη διοργάνωσε το ΤΕΖΑ στον «Φάρο του Κόσμου», το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων “ΡΟΜ”, μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης. Πολλές λιχουδιές και πολύ παιχνίδι περίμεναν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο για να υποδεχτούν το καλοκαίρι με περισσότερο γέλιο και χαρά.

Η γιορτή συνδυάστηκε με την προσφορά των προϊόντων ΤΕΖΑ, για την προστασία των παιδιών από τα ενοχλητικά έντομα, καθώς και άλλων επώνυμων προϊόντων γενικής οικιακής χρήσης του Ομίλου Σαράντη.

Η προσφορά αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της μάρκας TΕΖΑ, αλλά και της συνολικής δέσμευσης του Ομίλου Σαράντη για συμμετοχή στα κοινά, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.