Τρ. Ηπείρου: Στήριξε το 13o Lake Run στη Λίμνη Ιωαννίνων

Date:

Share post:

Η Τράπεζα Ηπείρου στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά τη συμμετοχή των αθλητών στον  αγώνα του 13ου Lake Run, ο οποίος έλαβε χώρα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, απένειμε χρηματικά έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων των 30 χλμ. του αγώνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμβολή της μεταξύ των υπόλοιπων χορηγών του αγώνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία χιλιάδων κατοίκων της περιοχής που παρακολούθησαν τον αγώνα, στον οποίο αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα αγωνίστηκαν ατομικά στα 5, 10 και 30 χιλιόμετρα, ενώ κατά το αγωνιστικό διήμερο πραγματοποιήθηκαν παράλληλοι αγώνες για ΑΜΕΑ, μητέρες με καρότσι και οικογένειες.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Βραβείων ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, ο οποίος βράβευσε τους νικητές του αγώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Eίμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που η Τράπεζά μας, η Τράπεζα Ηπείρου έχει δυναμική παρουσία στη γιορτή του αθλητισμού της πόλης μας, επιβραβεύοντας την αριστεία, την υπομονή και επιμονή των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η οποία διέπει τον οργανισμό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, εδώ και 40 χρόνια, αποτελεί για εμάς δέσμευση και καθήκον όχι μόνο να παρέχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα και άριστες τραπεζικές υπηρεσίες στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη οικονομία της Ηπείρου, αλλά να στηρίζουμε  ουσιαστικά την τοπική κοινωνία και τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που οργανώνει. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content