Τρεις Διακρίσεις για την Ελληνικός Χρυσός στα Bravo Sustainability Awards 2017

Date:

Share post:

Για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, στην θωράκιση της παράλληλης ανάπτυξης μέσω της στήριξης Ελλήνων προμηθευτών και της περιβαλλοντικής προστασίας, διακρίθηκε η Ελληνικός Χρυσός στον ετήσιο θεσμό BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 25 Μαΐου, υπό την διοργάνωση του Quality Net Foundation. υγκεκριμένα ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Κοινωνικό Διάλογο BRAVO που αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, αναδείχθηκαν και διακρίθηκαν οι εξής πρωτοβουλίες της Ελληνικός Χρυσός, στους πυλώνες αγορά, περιβάλλον και κοινωνία αντίστοιχα:

Bravo Market – Παράλληλη ανάπτυξη μέσω της στήριξης τοπικών προμηθευτών

Bravo Environment – Περιορισμός περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Bravo Society – Η ανάπτυξη της ΒΑ Χαλκιδικής σε Αριθμούς

Στην ετήσια διοργάνωση των BRAVO, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του πολιτικού, θεσμικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι, αναδείχθηκε ο ρόλο της Βιώσιμης Ανάπτυξης ως μοχλού επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας ενώ στο πλαίσιο ενός δημιουργικού διαλόγου τέθηκαν στο τραπέζι οι πολιτικές και οι πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Δυναμική παρέμβαση της Ελληνικός Χρυσός στον διάλογο για το περιβάλλον

Με το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης – ένα από τα πιο εκτεταμένα προγράμματα περιβαλλοντικής παρακολούθησης στην Ευρώπη με 320 σημεία ελέγχου, σε πλήρη εφαρμογή, ISO για την περιβαλλοντική διαχείριση στο σύνολο των δραστηριοτήτων της και μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών περιβαλλοντικής διαχείρισης στο ενεργητικό της, η Ελληνικός Χρυσός συμμετείχε δυναμικά στον διάλογο για το περιβάλλον, με την σχετική εισήγηση του Δημήτρη Μπάλα, Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης της Ελληνικός Χρυσός.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.